To je to što me zanima!

Predsjednica se hvali: 'Sve što činim je za dobrobit Hrvatske'

Nemojte dopustiti da vas obeshrabre oni kojima ništa ne predstavlja ni hrvatska država ni hrvatske institucije - napisala je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović na Facebooku
Vidi originalni članak

Na današnji dan prije dvije godine izabrana sam za Predsjednicu Republike Hrvatske. Hvala vam na povjerenju koje ste mi ukazali i znajte da vas nikada neću iznevjeriti, napisala je u srijedu na Facebooku predsjednica Kolinda Grabar Kitarović.

- Uvijek mi je na prvom mjestu dobrobit hrvatskog naroda i svih hrvatskih građana i sve što činim, u zemlji i inozemstvu, usmjereno je na povratak optimizma i vjere u nas same. Nemojte dopustiti da vas obeshrabre oni kojima ništa ne predstavlja ni hrvatska država ni hrvatske institucije - napisala je predsjednica.

 

Idi na 24sata

Komentari 504

  • ljubica ljubičica_1 13.01.2017.

    Moš mislit.Zamjerila se svim našim susjedima sa svoji izjavama.A rugala se Milanoviću.A što ona sad radi?Ponaša se ko djete u vrtiću.I to ko za Hrvatske interese!

  • Zmar116 12.01.2017.

    Donijeti u Saboru zakon o raspuštanju nepotrebnog ureda predsjednika/ce republike...Predsjednika svesti čisto na protokularne djelatnosti...Birati ga među sabornicima sa 2/3 većinom...80% ovlasti predsjednika RH neka podjeli Vlada RH sa Saborom RH...Vrhovno zapovjedništvo nad vojskom neka preuzmu i podjele Predsjednik Vlade RH,Predsjednik Sabora RH i Ministar Obrane RH...Sve njihove odluke se moraju donositi konsenzusom,a važnije mora odobriti i Sabor RH...

  • ljubica ljubičica_1 12.01.2017.

    Još kad bi bila istina !

Komentiraj...
Vidi sve komentare