To je to što me zanima!

Predsjednik će na Brijunima ugostiti glavnog tajnika UN-a

Josipović i Ban Ki-moon prvo će razgovarati u četiri oka. Glavni tajnik UN-a kasnije će se sastati i sa premijerom Zoranom Milanovićem i ministricom Vesnom Pusić
Vidi originalni članak

Glavni tajnik Ujedinjenih naroda Ban Ki-moon tijekom vikenda posjetit će Hrvatsku. U Bijeloj vili na Brijunima u subotu će ga ugostiti predsjednik Ivo Josipović, a tijekom svog posjeta Ki-moon sastat će se i s premijerom Zoranom Milanovićem te ministricom vanjskih i europskih poslova Vesnom Pusić.

Josipović i Ki-moon prvo će razgovarati u četiri oka, a nakon bilateralnog sastanka izaslanstava svoje dojmove podijelit će i s medijima.

U petak, prvog dana svog posjeta Hrvatskoj, glavni tajnik UN-a održat će predavanje u zagrebačkoj starogradskoj vijećnici povodom 20. obljetnice članstva RH u UN-u na temu "Hrvatska i UN: Angažman i šansa", a tijekom svog posjeta obići će i Školu narodnog zdravlja "Andrija Štampar" u čast Andrije Štampara, jednog od osnivača Svjetske zdravstvene organizacije i prvog predsjednika Opće skupštine WHO-a u Ženevi 1948. godine.

Nakon posjeta Brijunima Ki-moon će nedjelju provesti u Poreču i središnjoj Istri.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • DJDJ_1 18.07.2012.

    malo pojest i popit i opet nikake koristi od ovog preseravanja...

  • CptNemo 18.07.2012.

    Dva beskorisna beskičmenjaka se idu izležavat u Titinu vilu. Valjda se nadaju da će nešto njegove karizme prijeći na njih. Teško. A i nek si to sami plate. Ne vidim ama baš niti jedan razlog zašto bi šef "sladoledara" i lokalni fikus jeli i pili na moj račun.

  • 18.07.2012.

    prvo ce josipovic provest lika po otocju,a zatim ce ovaj na razgovoru sa milanovicem i pusickom dogovorit cjenu za brijune...cjena?prava sitnica

Komentiraj...
Vidi sve komentare