To je to što me zanima!

Predsjednik je zaglavio u liftu, 'oslobodili' ga nakon pola sata

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Predsjednik Josipović je zaglavio u liftu Srpske pravoslavne opće gimnazije na Svetom duhu u Zagrebu gdje je došao na kongres stipendista iz srpske omladine
Vidi originalni članak

Predsjednik Ivo Josipović zaglavio je u liftu Srpske pravoslavne opće gimnazije na Svetom duhu u Zagrebu. 

Josipović je u subotu stigao na prvi kongres stipendista iz srpske omladine kako bi raspravljao o perspektivi i položaju mladih u Hrvatskoj, javlja RTL

Lift je bio zaglavljen oko pola sata prije nego su uspjeli osloboditi predsjednika.

Mitopolit Jovan je u svom pozdravnom govor iznio žaljenje jer je tehnika onemogućila početak cijelog događanja na vrijeme, prenosi Večernji.

Idi na 24sata

Komentari 129

  • neko mi je fejko acc 24.09.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • istjerivač 24.09.2012.

    neznam jesam li ja jedini primjetio al čitam teletekst na rtl-u kak je josipović zaglavio u liftu u nekoj srpskoj pravoslavnoj crkvi gdje je došao pozdraviti omladinu koja je dobila stipendije od koga neznam? i onda kasnije roportaža sa nove tv ista vijest al kontekst drugi, sve kao ono simpatično nisu ni spomenuli gdje je to bilo ni u jednom trenutku a kad je ulazio u salu dobio je takav pljesak i oduševljenje kao da neznam gdje je došao. Pa se pitam jel to moć medija ili što???

  • BoyX 23.09.2012.

    Sa njim ili bez njega ništa bitno nebi bilo,kao i sa ostalima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare