To je to što me zanima!

Predsjednik Mesić prvi put ide u posjet Papi u Vatikan

Predsjednik Stjepan Mesić će prvi put službeno posjetiti državu Vatikan. U četvrtak će provesti sat vremena u razgovoru s papom Benediktom XVI.
Vidi originalni članak

Predsjednik Stjepan Mesić će prvi put službeno posjetiti Vatikan. U četvrtak će provesti sat vremena u razgovoru u četiri oka s papom Benediktom XVI. Neslužbeno se doznaje, piše Večernji list, da bi teme razgovora mogla biti stanje u Bosni i Hercegovini te arbitražni sporazum između Hrvatske i Slovenije. Mesić će vjerojatno iskoristiti priliku da još jednom Papu pozove u Hrvatsku. Papa će od predsjednika Mesića dobiti i dva prigodna dara - bareljef religijskog motiva koji predstavlja Mariju i Isusa te CD s uskrsnim hvarskim napjevima.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • tipkovnica 09.11.2009.

    Ide se ispovjedit ... zato to ima čak 4 sata

  • user_2666 09.11.2009.

    ..., ide dobit posljednju pomast,... hvala dragom Bogu.

  • trešnja 09.11.2009.

    Zar mislite da se pravi vjernik u duši mora plaziti po crkvama i po sebi i oko sebe nositi križeve?Zar mislite da su oni koji to rade vjernici?Probajte ih malo iskritizirati,pa da vidite njihovu vjeru...neće birati riječi i sredstva kojima će vas otjerati.Vjera se živi,a ne pokazuje se preko ceremonijala koji se odvijaju u i oko crkve.U crkvi se stalno spominje nekakva nada,o kakvoj nadi je riječ ako je u pitanju Bog.Nada znači sumnju,a ne istinsku vjeru i niti sami ne znaju što pričaju,a ljudi opet ko neke ovce samo bleje jedno te isto,bez da sami svojim mozgom razmisle o smislu i o igri riječi koje svećenici izgovaraju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare