To je to što me zanima!

'Predsjednik nije Batman, zato ću imati savjetnike'

Predsjednički kandidat Milan Bandić je u Osijeku objasnio da će za svaku regiju oformiti savjetnički timove, te dodao kako 10 godina neće na godišnji
Vidi originalni članak

U prva četiri dana predsjedničke kampanje Milan Bandić se pohvalio da je naučio kako se u Strošincima na granici sa Srbijom kava može popiti za tri kune, dok se u Osijeku brada može obrijati za 20 kuna.
- Na Trgu bana Jelačića kavu plaćam 15, a 'štucanje' brade 50 kuna. Iz toga iščitavam da u odnosu na Zagreb ostatak Hrvatske živi upola lošije. Predsjednik nije Batman, stoga ću od veljače, kad postanem predsjednik, za svaku regiju oformiti savjetničke timove i na taj način upoznavati i rješavati lokalne probleme - kaže Bandić. Najavio je i da sljedećih 10 godina, u dogovoru sa suprugom i kćeri, neće koristiti godišnje odmore. Bandić odbija polemizirati sa svojim suparnicima koji ne štede, kako kaže, 'vaditi mu jetru, udarati po bubrezima i nazivati ga kojekavim imenima'. Najavio je zdušno navijanje za BIH u utakmici protiv Portugala, a odgovorio je i na upit o razlici između nogometaša i fudbalera.
- Nogometaši se nisu kvalificirali na Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi - kaže Bandić.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • olnada 17.11.2009.

    ajd bar je nesto vidio,a ideja mu nije losa.Ne zna zasto,ali imam osjecaj da bi bio najkonstruktivniji.Nisam bas u toku

  • sudacx 17.11.2009.

    bog vidi tvoju iskrenost i pozrtvovnost.... i nemoj ni sekundu mislit da ne placas i neces platit svoj danak

Komentiraj...
Vidi sve komentare