To je to što me zanima!

Predsjednik posjetio sportaše: Ovdje imaju sve što im treba

Predsjednik Josipović je rekao kako je bio i na Olimpijskim igrama u Londonu te da naši, ali i ostali sportaši, imaju sve što im treba. Sportaše je posjetio u subotu
Vidi originalni članak

Predsjednik Ivo Josipović u subotu je posjetio hrvatske sportaše i članove Misije u Olimpijskom selu. Naši sportašu smješteni su u Mountain Olympic Villageu na planini Rosa Hutor, na kojoj se održavaju natjecanja u alpskom i nordijskom skijanju.

- Bio sam i na Olimpijskim igrama u Londonu i vidim da su uvjeti smještaja, prehrane i stanovanja gotovo isti i da naši, ali i ostali sportaši, ovdje imaju sve što im treba - rekao je predsjednik. Dodao je kako su sportaši zadovoljni smještajem i općim uvjetima, javlja Jutarnji list.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • MI-MA 09.02.2014.

    Gosp. Predsjedniče Josipoviću, nakon Vaše posjete našim sportašima i Vašeg zaključka da imaju sve što im treba, možda bi bilo dobro kad se vratite u Domovinu da posjetite i svoj narod i da vidite da Vaš narod nema sve što mu je potrebno za egzistenciju. Ja znam da je Vama draže obilazite strane zemlje i pozirati i slikati se za javnost, ali Vaš narod teško živi i prehranjuje i školuje svoju djecu.

  • macakani1403 09.02.2014.

    Eto bas ljepo od njega spiskao je nezna se koliko nasih para na put, da bi izvjestio naciju da nasi sportasi imaju tamo sve sto im treba. Sada mirne duse mogu leci, jer morilo me jako da im sta ne fali.

  • ludom 08.02.2014.

    A da li Vaš narod u Hrvatskoj ima sve što mu treba?

Komentiraj...
Vidi sve komentare