To je to što me zanima!

Predsjednika HUP-a opalila opruga tende posred čela

Na okruglom stolu Udruge poslodavaca i Vlade premijer Sanader je rekao da je protiv plivajućeg tečaja kune te kako su radnici najveći kapital
Vidi originalni članak

Svih ovih godina pokazali smo da smo žilavi unatoč lošim svjetskim trendovima koji pogađaju Hrvatsku. Optimist sam i osim očuvanja makroekonomske stabilnosti, ova Vlada se zalaže za stabilan tečaj kune i protivi njenoj depricijaciji, jer bi nas plivajući tečaj doveo do inflacije i makroekonomske nestabilnosti, rekao je premijer Ivo Sanader na sastanku sa Hrvatskom udrugom poslodavaca u zagrebačkom Hotelu Esplanade. Istaknuo je da su radnici najveći kapital za poslodavca, te da poduzetnik ne može ostavariti dobar profit ako nema zadovoljnog radnika.
- Pozivamo i vas da iz svojih redova počistite one koji zapošljavaju na crno, ilegalno se bogate i hodaju po rubu zakona - rekao je Sanader. S njim su bili i članovi Vlade, potpredsjednici Jadranka Kosor, Damir Polančec, ministrica graditeljstva Marina Matulović Dropulić, ministar turizma Damir Bajs, ministar poljoprivrede Božidar Pankretić, ministar mora Božidar Kalmeta. Cilj HUP-ove radionice je konstruktivan razgovor o poboljšanju poslovne klime i konkurentnosti hrvatskog gospodarstva.


PREDSJEDNIKA HUP-a UDARILA TENDA
Montirao sam tendu za Prvi maj i opruga me udarila posred čela. Dobro je da mi nije izbila oko, imam dva šava i, vjerujte, bilo bi jako ružno da sam došao bez flastera, rekao je predsjednik Hrvatske udruge poslodavaca Damir Kuštrak.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • barkley 06.05.2008.

    žena ga je udarila pa po običaju mulja

  • drug Tito_1 06.05.2008.

    Božja kazna za ovog.

  • megane4 05.05.2008.

    možda će napokon neki progledati pa na sljedećim izborima(ako ih doživimo) maknut to s****!

Komentiraj...
Vidi sve komentare