To je to što me zanima!

Sve na njega: Predsjednika uz upalu oka muči i inficirani prst

Infekcija prolazi, a dojam o sve većem obujmu zavoja je kriv. Naime, zavoj je iz dana u dan sve manji, priopćili su iz Josipovićeva ureda. I konjunktivitis prolazi
Vidi originalni članak

Uz konjunktivitis, kojeg 'vuče' već danima, predsjedniku Ivi Josipoviću 'stradao' je i prst. Iz Ureda predsjednika ističu kako je Josipoviću palac inficiran, no nije poznato zbog čega i gdje ga je uspio inficirati.

- Infekcija prolazi, a dojam o sve većem obujmu zavoja je kriv. Naime, zavoj je iz dana u dan sve manji - priopćili su iz Josipovićeva ured te dodali kako se i konjunktivitis polako prolazi.

Kako bi prikrio natečeno i iziritirano oko predsjednik nosi tamne naočale,a njegove boljke ne ometaju ga u svakodnevnim obavezama. U srijedu se pojavio na Vern-u, gdje je predavao studentima.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • eurofob 01.03.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • crna55bitch 01.03.2012.

    Ha,ha,ha,Robocap treba na remont!Odoše svi dijelovi kvrapcu!

  • macerr 29.02.2012.

    Da nije šuga?

Komentiraj...
Vidi sve komentare