To je to što me zanima!

Predsjedniku nudi seks ako ne potpiše zakon o nuklearkama

Njemačka spisateljica predsjedniku Wulffu nudi seks ako ne potpiše zakon o produženju rada nuklearnih elektrana. Kaže da je suprug podržava u planu
Vidi originalni članak

Njemačka spisateljica Charlotte Roche (32) je predsjedniku države Christianu Wulffu ponudila seks ako stavi veto na zakon o produženju rada nuklearnih elektrana. 

- Nudim da ću spavati s njim ako ne potpiše zakon - istaknula je spisateljica, koja je i anti-nuklearna aktivistica. Dodala je kako se njen suprug slaže s idejom, a samo čeka prvu damu da pristane na njenu ponudu. 

Roche je napisala seksualno eksplicitni roman 'Feuchtgebiete' (Vlažne zone), koji je bio najprodavanija knjiga na svijetu u ožujku 2008. godine. Sudjelovala je u nekoliko prosvjeda protiv zakona o produženju rada nuklearki u Njemačkoj. Njemačka vlada je planirala zatvoriti sve nuklearke u Njemačkoj do 2021. godine, ali su im ipak produžili radni vijek, piše AFP.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • nefer 15.11.2010.

    nudish ti starom i onemocalom predsedniku ??.. ali potajno se nadash da ce on i poslati nekog pastuha iz obezbedjenja da ti malo promjesha abdomen..

  • SašaŠmidt 15.11.2010.

    opasno je to za održavati..a i radni vijek jedne je negdje oko 10, 15 godina navodno nije dobro da radi duže zbog zračenja..il tak nešt..uglavnom trenutno na svijetu ne postoje bolja elektrana od nuklearne po iskoristivosti...moje mišljenje!!

  • gladijator 15.11.2010.

    Ako mi ne daš sex glasati ću za HDZ !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare