To je to što me zanima!

Predstavio se kao bankar i ženi iz stana odnio oko 200.000 kn

Ženi iz zagrebačke ulice Sv. Mateja rekao je kako postoji mogućnost da su novčanice koje ima krivotvorene te da ća joj on, nakon što mu ih ona preda, dati prave...
Vidi originalni članak

Novi slučaj prevare po već isprobanom principu nedavno se dogodio u Zagrebu. Čovjek koji se predstavio kao bankar nazvao je 81-godišnju ženu i rekao joj da pripremi sav novac koji ima jer će on doći provjeriti novčanice.

Ženi iz zagrebačke ulice Sv. Mateja rekao je kako postoji mogućnost da su novčanice koje ima krivotvorene te da ća joj on, nakon što mu ih ona preda, dati prave.

Čovjek je došao na vrata, a gospođa mu je predala novce. Ubrzo je shvatila fa je pokradena. Muškarca, kojeg je opisala kao muškarca u 50-im godinama srednje tjelesne građe, prijavila je policiji.

Odnio joj je oko 200.000 kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • MERY19 27.07.2016.

    Vise mi nije žao takvih osoba koje olako nasjedaju na takvu prevaru nije mi jasna zasto toliki novac drže u kuci , i dali takve osobe gledaju tv pa vide sto se desava svaki dan ,,,kao oni znaju cuvati novac a onda ga predaju direkt u ruke prevarantu...ocito ili nemaju nikoga svoga ili su stvarno do dna ,,,glupi,,, da ne povjerujes....

  • Wіgа24_604 26.07.2016.

    Hahahaha koja naiva. Mlad i glup pa si onda star i glup.

  • OrcaPerestrojka 26.07.2016.

    Trebala je baba zvat unuke pa da pokažu doktoru kako se operiše i onda ga zašit nek onda. Bez anestezije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare