To je to što me zanima!

Predstavljamo Vam malenu Ivonu, "bebu s neba"

Iako se dva mjeseca prerano rodila u helikopteru, malena Ivona Fiorentino izašla je iz inkubatora i udebljala se pola kilograma te dobro napreduje
Vidi originalni članak

Ivona, koju je Edita Fiorentino (25) rodila u helikopteru iznad otoka Brača, izišla je iz bolnice te s majkom uživa u gostoprimstvu bake i djeda u Komiži.
- Udebljala se pola kilograma i stvarno fino napreduje - kaže Edita. Ivona dane provodi spavajući, a baka Ferida i djed Andrej oduševljeni su unukom. Seki se veseli i mali Leonard zbog čije se rođendanske proslave Edita i zatekla na Visu. Ivonu obiđe i tamošnji liječnik Tomislav Car, koji ju je porodio u helikopteru. Prije sedamnaest dana Edita je osjetila dva mjeseca preuranjene trudove. U pratnji oca, liječnika i medicinske sestre ukrcali su je u policijski gliser. Umjesto do Splita, zbog nevremena i čestih trudova, dovezli su je u Hvar. Tamo su je prebacili u helikopter u kojem je Ivonu rodila dvije minute nakon uzlijetanja. Usprkos prijevremenu porodu Ivona je težila 2,45 kilograma i bila duga 47 centimetara. Prvih nekoliko dana provela je u inkubatoru. Edita, nevjenčani suprug Saša Petrušić (28) i dvogodišnji sin Leonard žive u Čazmi. Putovanje bi za Ivonu bilo prenaporno pa će ostati na Visu dok ne očvrsne.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Munta 18.02.2008.

    al stvarno mi nije jasno šta su svi mediji digli toliku galamu oko rodjenja djeteta u helikopteru?? par dana su svi mediji bombardirali o tome,u svijetu najnormalnije stvari,rodila se u helikopteru ili u kolima hitne pomoći ista stvar, al kod nas kao da je to neznam šta. Ne možete sa helikopterom oprati sramotu zbog ranije učinjenih gluposti,dragi političari! sve najbolje malenoj u životu!!

  • ajazvi10 18.02.2008.

    slatkica!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare