To je to što me zanima!

Predstavnici OESS-a stigli do olupine malezijskog aviona

Predstavnici OESS-a do olupine nisu mogli doći ranije zbog stalnih sukoba između ukrajinske vojske i proruskih separatista. Istražuju tko je kriv za nesreću
Vidi originalni članak

Predstavnici Organizacije za europsku sigurnost i suradnju (OESS) stigli su napokon na mjesto gdje je srušen malezijski Boeing 777. Do tog mjesta nisu mogli stići ranije zbog stalnih sukoba između ukrajinske vojske i proruskih separatista. Uz predstavnike OESS-a do olupine su stigli i nizozemski i australski stručnjaci. Podsjetimo, malezijski zrakoplov je srušen na istoku Ukrajine 17. srpnja. Poginulo je 298 ljudi. Još se istražuje tko je kriv za nesreću. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • DraganMirovic 01.08.2014.

    ukraina je postala idiot....

  • volimje 31.07.2014.

    Neka tijela još uvijek nisu pronađena. Više nitko ništa ne piše o njima:(

  • Hrvoje Hrvatinić 31.07.2014.

    Protiv-vladine snage su u više navrata optužili Kijev da blokira pristup mjestu nesreće sa borbama u tom području. "Ukrajina i dalje krši primirje u području pada MH17, ne dopuštajući promatrače i stručnjake iz Nizozemske i Australije OESS-a ulazak u područje", rekao je Sergej Kavtaradze, pomoćnik vođe Aleksandra Borodaya. "Nadamo se da će se Ukrajinci pridržavati odluke UN-a i omogućiti promatračima i stručnjacima doći na mjesto nesreće i omogučiti sigurnost na mjestu", rekao je on.

Komentiraj...
Vidi sve komentare