To je to što me zanima!

Predstavnici sindikata s Dalić o izvanrednoj upravi u Agrokoru

Predstavnici sindikata izrazili su zadovoljstvo donošenjem Zakona o postupku izvanredne uprave u trgovačkim društvima od sistemskog značaja i dali punu podršku Vladi u njegovoj provedbi
Vidi originalni članak

Potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta Martina Dalić sastala se u ponedjeljak u Ministarstvu s čelnicima Sindikata trgovine Hrvatske, Sindikata zaposlenih u poljoprivredi, prehrambenoj i duhanskoj industriji i vodoprivredi Hrvatske (PPDIV) te predstavnicima sindikata koji djeluju u tvrtkama unutar Agrokora.

Predstavnici sindikata izrazili su zadovoljstvo donošenjem Zakona o postupku izvanredne uprave u trgovačkim društvima od sistemskog značaja za Republiku Hrvatsku i dali punu podršku Vladi u njegovoj provedbi, priopćeno je iz ministarstva.

Na sastanku se raspravljalo o tijeku procesa izvanredne uprave, a predstavnici sindikata upoznali su potpredsjednicu Dalić s problemima s kojima se susreću.

Predsjednik Saveza samostalnih sindikata Hrvatske (SSSH) Mladen Novosel kazao je da je razgovor protekao u pozitivnom duhu, te da je ministrica Dalić iznijela namjere Vlade da u vremenu privremene uprave tvrtka opstane na tržištu i u pogledu zadržavanja radnih mjesta.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • bajica1009 16.05.2017.

    pitanje što to ona ima sa sindikatom zar nisu nametnuli svoju upravu izgleda se dijele ruski novci dok još ima sutra kad utvrde da su dužni više od vrijednosti evo ti rusa pa je vrijeme po staroj HDZ praksi neka jami tko može dok se može a OVA to zna.

  • hrvatska u srcu 15.05.2017.

    od svih tih novopečenih hdzovacau plenkijevoj vladi mislim da dalička ima najviše pekmeza na rukama prvo muž pa ina pa todorić što reči nego da se u tim svim mutnim poslovima totalno pogubila, jedino ne radi ono za što prima masnu plaću

  • maxim m 15.05.2017.

    tiraj te sindikalce u tri...

Komentiraj...
Vidi sve komentare