To je to što me zanima!

Predviđanja: Ili će Jadranka Kosor pasti, ili će HDZ propasti

Raskol u HDZ-u: Darka Milinovića protivnici Jadranke Kosor vide kao čovjeka mirne tranzicije, koji bi HDZ mogao održati kao jedinstvenu stranku s perspektivom...
Vidi originalni članak

Darko Milinović mogao bi očuvati jedinstvo stranke, kojoj prijeti raskol, kažu naši izvori iz stranke, dodajući da bi u tom slučaju Jadranka Kosor i Šeks morali ostati saborski zastupnici. 

“Nisu nam potrebne čistke ni odmazde. Oni trebaju ostati u stranci, ali u vrh HDZ-a treba definitivno izabrati nove ljude. Nama ne treba ‘doktorski lobi’ niti ‘lički lobi’ nego moderan političar, naglasak je na riječi ‘političar’ koji će, uz novo jako predsjedništvo osposobiti HDZ da možda, kažem možda, za četiri godine pokuša dobiti izbore...”

>>> Više pročitajte u 24sataExpressu...

Idi na 24sata

Komentari 66

  • BerryDarling 13.03.2012.

    Kakvi mrtvi izbori pa tim ljudima je mjesto u zatvoru, e da sam ja na vlasti bogami ne bi se njima više za ništa sudilo, narodu bi se ponudio referndum zatvor ili ne pa neka im narod sudi pošto su od naroda i krali, hmm baš me zanima kako bi taj referndum prošo. A SDP je pokazao da su i oni ista horda lopova kao i HDZ jer da nisu onda bi ih pola po zatvarali. I još mi je jedino nije jasno šta ovaj Mladen Bajić glumi njemu se također više ne treba za ništa sudit, netko ko brani i ne procesuira kriminalce mjesto mu je sa njima onda . . .

  • SBJosip 13.03.2012.

    Ako ĐENKA ne ode i ostavi se čorava posla , nema više HDZ-a, a to bi bilo super.

  • optimist2 13.03.2012.

    Kad bi kradeze služio narodu sa guštom,a ne svojim megalomanskim i kleptomanskim ambicijama,imali bi puno veće šanse za preživljavanje na političkoj sceni.Svejedno je koga izaberu,ili podmetnu,Jaca i Šeks moraju van zauvijek,da bi časni kradezeovci preživjeli svoj holokaust.Čeka ih još jedno sučeljavanje sa Sanaderom koje će biti još veći ponor.Da imam tu moć,na kormilo stranke postavio bih gospođu Ljerku Mintas Hodak koja bi stranku spasila od političke samrti.Nijedan kandidat neće kradezeu vratiti staru slavu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare