To je to što me zanima!

Pregazio me kamion, a oni su me kaznili s 1000 kuna

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U sudskoj presudi piše da sam ja, iz čista mira, prešao na stranu kamiona i on me udario, srušio s bicikla i ja sam pao na cestu, kaže Antun (75)
Vidi originalni članak

Sud je sa 1000 kuna kaznio Antuna Mandića (75) iz Donjeg Miholjca jer je, kako stoji u presudi, vozeći bicikl skrivio prometnu nezgodu u kojoj je naletio na kamion. U nesreći je zadobio teške ozljede glave, nagnječenja i lom ruke. Tri je tjedna ležao u bolnici s amnezijom ne sjećajući se ni obitelji ni nesreće, a onda je dobio i kaznu.
- Sjećam se jedino da sam se tog jutra biciklom uputio kod kćeri. Išao sam cestom kao i mnogo puta do tada jer cijeli život vozim bicikl. Sjećam se da sam vidio kamion koji mi je išao u susret, on na svojoj strani, ja na svojoj, i onda više ništa ne znam. U sudskoj presudi piše da sam ja, iz čista mira, prešao na stranu kamiona i on me udario, srušio s bicikla i ja sam pao na cestu - kaže vitalni Antun dodajući kako njega na sud nitko nije zvao da da iskaz.
S obzirom na to da se ne sjeća sudara, ne može se žaliti na presudu, ali mu je sve to u najmanju ruku sumnjivo i smiješno.

MORALA PLATITI 440 KUNA JER JE PALA S BICIKLA
Prekršajni sud u Zaboku kaznio je Janju Dokmanović (69) iz Zagreba jer je vozila bicikl Pony neprilagođenom brzinom. Kriva je, kažu, za izazivanje nesreće s ozlijeđenom osobom jer brzinu kretanja nije prilagodila uvjetima na cesti. Jedina ozlijeđena u toj “nesreći” bila je upravo ona. Morala je platiti 440 kuna kazne.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • outrager 31.10.2008.

    nije prekoračenje brzine, nego brzinu nije prilagodila svojim mogućnostima i stanju ceste

  • pivka 31.10.2008.

    kaj postoji uopće dozvoljena brzina za vozit pony? i koliko uopće iznosi prekoračenje brzine kod vožnje bicikla?????

  • Nina20 31.10.2008.

    žalosno

Komentiraj...
Vidi sve komentare