To je to što me zanima!

Pregazio rođaka pa mu skinuo odjeću kako bi prikrio tragove?

Ante Pelaić se 4. siječnja vraćao kući s večere na kojoj je bio zajedno s rođakom Vinkom Burom kad je, dvjestotinjak metara od mjesta s kojeg je krenuo, udario u njega
Vidi originalni članak

Ante Pelaić (49) iz Stankovaca u istražnom je zatvoru jer je pijan pregazio rođaka Vinka Buru (47), potom njegovo tijelo gurnuo s krova vozila i pobjegao s mjesta nesreće. 

Pelaić se 4. siječnja vraćao kući s večere na kojoj je bio zajedno s Burom kad je, dvjestotinjak metara od Morićeve kuće, Mercedesom naletio na rođaka. Prema priči očevidaca, nakon što ga je udario, Vinkovo tijelo je ostalo zaglavljeno na automobilu još stotinjak metara, sve dok se Ante nije zaustavio ispred Vinkove kuće, gdje je ostavio tijelo i - pobjegao.

TRAGEDIJA U STANKOVCIMA 'Zajedno su jeli i pili, a onda ga je pregazio kad se vraćao kući'

Držeći da postoji opravdana mogućnost da Pelaić, koji bi trebao izaći na slobodu nakon što se ispitaju svjedoci, ponovi kazneno djelo, Općinsko državno odvjetništvo u Zadru (ODO) uložilo je žalbu na odluku suca istrage Vijeću Županijskog suda u Zadru.

- Nepružanje pomoći osumnjičeniku i vraćanje na mjesto nesreće samo da bi pokupio registarsku pločicu koja mu je prilikom prometne nesreće otpala s vozila ukazuje na iznimnu bezosjećajnost i brutalnost u ponašanju te opravdava bojazan od ponavljanja kaznenog djela - navode u Općinskom državnom odvjetništvu koje je u žalbi predložilo Vijeću Županijskog suda u Zadru preinačenje rješenja suca istrage i određivanje istražnog zatvora osumnjičeniku i po zakonskoj osnovi mogućnosti ponavljanja kaznenog djela.

Prema neslužbenim informacijama, uz to što ga je vukao sa automobila, Pelaić je svom rođaku Buri i skinuo odjeću kako bi zametnuo tragove, piše Zadarski.hr.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • čupakabra 01 13.01.2018.

    49-godišnji Ante Pelaić, umirovljeni vojni policajac, .. naravno zbog veće senzacije, novinari su odlučili izbaciti "vojni"...

  • čupakabra 01 13.01.2018.

    doslovno ga odbacio doma..

  • Papatest 12.01.2018.

    Horvatinčiću nisu spominjali ni okrutnost ni nebrigu ni bezosjećajnost još će mu se morati država i djeca žrtava ispričavati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare