To je to što me zanima!

Prekinuta potraga za čovjekom koji je s krevetom upao u rupu

Vjeruje se da je Jeff Bush mrtav. 'Nismo mogli locirati njegovo tijelo i morali smo prekinuti potragu. U ovom trenutku nije moguće pronaći tijelo', priopćile su vlasti
Vidi originalni članak

Floridska ekipa za spašavanje obustavila je potragu za Jeffom Bushem (37) koji je propao u zemlju zajedno s krevetom dok je spavao u svojoj kući u Tampi u noći na četvrtak. Vjeruje se da je Jeff mrtav.

- Nismo mogli locirati njegovo tijelo i morali smo prekinuti potragu. U ovom trenutku nije moguće pronaći tijelo - priopćile su lokalne vlasti, prenosi CNN.

Pet članova Jeffove obitelji spremalo se na spavanje kada su čuli glasan prasak i njegov krik. Potreseni brat Jeremy je ispričao kako se čuo udarac kao da je auto ušao u sobu, nakon čega je čuo brata koji ga je dozivao upomoć. Kada je otvorio vrata u sobi nije bilo ničega osim goleme rupe i madraca. Jeremy je skočio u rupu kako bi spasio brata, ali nije ga bilo. Njega su iz rupe izvukli vatrogasci, ali Jeffu nažalost nisu mogli pomoći.

Vatrogasci i ekipe za spašavanje morali su obitelj evakuirati iz kuće zbog straha od daljnjeg urušavanja.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • DomagojAndrić 04.03.2013.

    Ako bi bila velika rupa onda bi se trebala zaustaviti potraga,vrag počinje napadati zemlju,evo jednih dokaza:Zemlja progutala čovjeka,čovjek gurno ženu sa litice,otvorila se rupa u kojoj je bio jedan rudnik,jednom u Sad-u čovjek uzme pušku,ode u školu i poubija djecu i zaposlenike osnovne škole.To su vam dokazi da vrag napada zemlju.

  • Crna_1 03.03.2013.

    inace je sala kad nekom kazes neka te zemlja pojede .. kad ono .. covjek u miru oso spavat... zemlja ga progutala ...strasno !!!! to kad svi oni imaju kuce od kartona, sumnjam da bi se tako sto kod nas olako dogodilo ..

  • WOMANIZER 03.03.2013.

    e to ti je sudbina! ccc

Komentiraj...
Vidi sve komentare