To je to što me zanima!

Preko granice u prtljažniku htio 'prošvercati' tinejdžericu

Nijemac je u prtljažniku VW Touarega htio 'prošvercati' Iranku (15), članicu svoje obitelji, vjerojatno jer nije imala valjane dokumente za prijelaz graničnog prijelaza
Vidi originalni članak

Nijemac (47) koji se u ponedjeljak prijepodne zaputio na odmor u Hrvatsku na nesvakidašnji način je bez valjanih dokumenata u Hrvatsku pokušao zatvorenu u prtljažnik VW Touarega doslovce prošvercati maloljetnicu od 15 godina, inače državljanku Irana, koja je član njegove obitelji. Odmor mu je zbog te nesmotrenosti prestao i prije nego li je započeo. S njim je u vozilu na mjestu suvozača bila i maloljetna državljanka Njemačke, također član obitelji.

Nijemca je odala nervoza pa su policajci graničnog prijelaza sa Slovenijom u Plovaniji unatoč popriličnoj gužvi odlučili zaviriti mu u prtljažnik. Nemalo su se iznenadili kada su zavirili malo dublje. Prekrivena osobnim stvarima na dnu prtljažnika sklupčana i prestrašena ležala je mlada Iranka.

Neslužbeno doznajemo da je djevojčica član njegove obitelji, kći njegove supruge koja u Njemačkoj ima uredan boravak. Djevojka se uopće nije trebala skrivati jer je prema važećim EU propisima mogla nabaviti sve potrebne dokumente i nesmetano ući u Hrvatsku. No oni vjerojatno to nisu znali pa su zato tinejdžericu skrivali u prtljažniku. 

Nijemac je „zaradio“ prekršajnu prijavu i sudac za prekršaje ga je kaznio novčanom kaznom od 1.200 kuna uvećano za sudske troškove te na tri dana zatvora s rokom kušnje od pola godine. Maloljetna Iranka je također kažnjena, i to prekršajnim nalogom u iznosu od 2.000 kuna

Namjeravano ljetovanje u Hrvatskoj su prekinuli i vratili se kući.


Idi na 24sata

Komentari 36

  • dazoh 23.07.2014.

    Takva klijentela je 90% gostiju na jadranu ,pogledajte samo kako voze,kako jedu ikako hodaju.Srozao se naš turizam totalno.

  • ban_ana8 23.07.2014.

    Ma nije tako se kod njih žene voze, to sve vi krivo shvatili.

  • Cvrle OpalioBaricu 22.07.2014.

    i moj susjed htio svinju prošvercati u prtljažniku kad su ga zaustavili svinja počne roktati, veli carinik što vi rokčete jel se vi to meni rugate...ma neeeee...probio se auspuh pa se čuje roktanje :))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare