To je to što me zanima!

Prelazio je pješački iako je bilo crveno: Završio u bolnici sa ozljedama opasnim po život

Na pješaka (35) je sinoć oko 21 sat na raskrižju ulica Prilaz V. Holjevca i Smičiklasove ulice u Karlovcu naletio osobni automobil slovenskih registarskih oznaka. Zadobio je teške i po život opasne ozljede.
Vidi originalni članak

Teške tjelesne ozljede opasne po život zadobio je pješak (35) u petak u 21,10 sati  u prometnoj nesreći u Karlovcu. Naime, na raskrižju ulica Prilaz V. Holjevca i Smičiklasove ulice 35-godišnjak je prelazio kolnik obilježenim pješačkim prijelazom preko kolničkih traka Prilaza V. Holjevca, iako je na prometnom svjetlu za pješake bilo upaljeno crveno svjetlo. 

JEDNA TEŠKO OZLIJEĐENA Na istoj 'zebri' u Virovitici u 15 minuta auti udarili 2 djevojke

- Uslijed navedenog je na pješaka naletio osobni automobil slovenskih registarskih oznaka sa kojim je upravljao 64-godišnjak. U prometnoj nesreći pješak je zadobio teške i po život opasne ozljede. Nadležnom državnom odvjetništvu bit će dostavljeno izvješće. - izvijestila je policija.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Fenix7 25.10.2020.

    Vozaču želim da što prije ovo zaboravi. Pješaku ne želim ništa.

  • tutek! 24.10.2020.

    Žao mi vozača...

  • Prva proleterska_1_1 24.10.2020.

    Prilazim ja po nogostupu do semaforiziranoga pješačkoga . Zaustavljam se i počnem priču sa vlasnikom kuće , koji je prefarbavao grafit na svojj kuči. Reječ dvi i ja krenem evo meni baš zelena na semaforu ! Ebi ga , Ja zaboravio , da sam pješke i pogledao na semafor za aute umjesto za pješake i vidim prvi auto na suprotnoj strani koči i gleda na semafor , nije siguran jel on na crvenoj il ja. Ja se još bunim , kao šta divlja , kad počnu iza njega trubiti . Pređem ja , pogledam natrag i tek tada vidim crveno za pješake. Evo moglo me je zgaziti a da sam nisam znao , da sam prešao crvenu !

Komentiraj...
Vidi sve komentare