To je to što me zanima!

Prelog: Traktorom usmrtio starca u kolicima na zebri

Franjo Kocijan (83) iz Preloga kraj Varaždina u kolicima je prelazio cestu na zebri. Na njega je traktorom naletio Ivan Pintarić
Vidi originalni članak

Invalid Franjo Kocijan (83) poginuo je u ponedjeljak u 9.40 sati u prometnoj nesreći u Glavnoj ulici u Prelogu. Nesreću je skrivio 58-godišnji traktorist Ivan Pintarić, koji na pješačkom prijelazu nije propustio čovjeka koji je poštovao prometna pravila i u invalidskim kolicima pokušao prijeći križanje. Nesretni starac od zadobivenih ozljeda preminuo je u vozilu Hitne pomoći na putu do bolnice. Starac je osma žrtva prometnih nesreća na međimurskim cestama. Starac je, kako neslužbeno saznajemo, godinama živio sam i svakog dana se u kolicima kretao Prelogom te obavljao kupovinu. Svi su ga znali kao mirnog i pažljivog čovjeka koji je pomno prelazio cestu. Međutim, pažljivošću ovaj put nije mogao izbjeći prst sudbine. Na njega je naletio vozač traktora, koji nije bio pod utjecajem alkohola, a traktor je policija uputila na izvanredni tehnički pregled kako bi utvrdili je li uzrok ove tragedije tehnički kvar. Vozač traktora kaže da se sve dogodilo u trenu i da jednostavno nije vidio čovjeka u kolicima. To čak može biti uzrok nesreće jer vozač u traktoru cestu gleda s visine.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • grof Drakula 16.10.2007.

    Hacker-ri - novinar koji je pisao tekst kao privatna osoba ima pravo na svoje mišljenje. Ali, kao novinar, on nema pravo na svoje mišljenje. Čitatelji su ti koji na kraju donose zaključke. Inače, 24 sata se od svojih početaka pozivaju na nekakav liberalizam, napredna usmjerenja, razum i te trendovske gluposti. Da su kontradiktorni sami sebi, pokazuje ovaj neotesani članak. Naime, ovaj novinar, a u duhu liberalne filozofije 24 sata, u članku ovakvog tipa ne bi smio napisati svoje subjektivno mišljenje iz poštovanja prema drugoj strani i drugom mišljenju. Inače, smatram da su 24 sata sramotne novine i najsretniji bih bio kad bi vas zabranili na državnoj razini. Jer, ovo što radite graniči sa zdravim razumom i svim normama moralnog ponašanja.

  • Hacker-ri 16.10.2007.

    GROF DRAKULA- novinar kao i mi ima pravo misljenja, samo je trebao normalno napisat clanak a onda i komentar, a onda kad bi se saznalo da novinar i komentira vl. clanak ajme u ovoj drzavi to je za osudu na smrt !!! i ne pravi se pametan oko policijskog ocevida i sve, takav je svaki clanak jer ako neznas policijski ocevid nije gotov u 15 minuta, jer taj traktor trebaju odnjet pa onda napravit ocevid !!!! A sigurno nece stavit datum 15.10 a tragedija se dogodila 5.10 ne pametuje !

  • user_2858 15.10.2007.

    Užas :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare