To je to što me zanima!

"Prema telekom operaterima ćemo se postaviti vojnički"

Zamislite da mi njima nismo plaćali račune, kako bi bezobrazno nastupili. Bit ćemo još gori prema njima i jako sam nezadovoljan odgovorom, kaže Kotromanović
Vidi originalni članak

Ministar obrane Ante Kotromanović u petak je kritizirao telekom operatere T-Com i VIPnet te je rekao za Soundset radio kako su operateri 15 godina koristili releje Ministarstva obrane, a da nisu platili ni kune. Procijenio je kako je ta usluga MORH-u trebala donijeti preko 15 milijuna kuna. Na pitanje kakve su reakcije VIPneta i T-Coma ministar je odgovorio da ga "nije briga". 

- Zamislite da mi njima nismo plaćali račune, kako bi bezobrazno nastupili. Bit ćemo još gori prema njima, a jako sam nezadovoljan njihovim odgovorom. Žele platiti jedan dio, jedan dio je ušao u zastaru, a žele i dalje koristiti releje za smiješnu cifru. Nitko više nije idiot i postavit ćemo se prema njima kako se Ministarstvo trebalo postaviti i prije - vojnički! - rekao je Kotromanović. Najavio je i smanjenje administracije u MORH-u. Dodao je kako će do 2014. godine broj zaposlenika pasti s 1115 na 700. 

Osim toga, najavio je i smanjenje broja generala s 38 na 27. Kotromanović je i na pitanje hoćemo li i dalje slaviti Oluju padne li okrivljujuća presuda za generale u Haagu rekao da hoćemo, jer je to bez dvojbe bila najvažnija operacija u hrvatskoj povijesti.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • konjina 12.03.2012.

    očekujem napad na te iste releje avijacijom u brišućem letu

  • Iveq 11.03.2012.

    mrzim SDP-ovce ali ovog čovjeka i ovog ministra podržavam i cijenim, čovjek je našao gdje je novac njegova ministrastva i vjerujem da će ga naplatiti.... sretno ministre

  • nuša matanova 11.03.2012.

    ideeeeeemmmooooo

Komentiraj...
Vidi sve komentare