To je to što me zanima!

Premijer Milanović čestitao je vjernicima pravoslavni Božić

Ohrabreni božićnim porukama, pozvani smo zajednički, složno i odgovorno, graditi moderno i napredno društvo na ponos svih hrvatskih građanki i građana, poručio je
Vidi originalni članak

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović uputio je čestitku vjernicima koji slave Božić prema julijanskom kalendaru:

Svim građankama i građanima koji slave Božić prema julijanskom kalendaru, želim da ovaj najljepši kršćanski blagdan donese obilje mira, radosti i blagostanja. Neka vas njegov duh optimizma i nade prati tijekom cijele godine i bude nadahnuće svim vjernicima za promicanje bliskosti, solidarnosti, tolerancije i međusobnog razumijevanja. 

Ohrabreni božićnim porukama, pozvani smo zajednički, složno i odgovorno, graditi moderno i napredno društvo na ponos svih hrvatskih građanki i građana. 

U ime Vlade Republike Hrvatske i osobno, želim vam da nadolazeće blagdanske dane provedete u sreći i zadovoljstvu, u krugu svojih najmilijih.

Mir Božji, Hristos se rodi!

Idi na 24sata

Komentari 257

  • luddoboli 07.01.2015.

    Zašto nitko iz državnog vrha nije bio u Makedonskoj pravoslavnoj crkvi ? Znaju li uopće da ona u Zagrebu postoji ? Ako znaju čemu ta diskriminacija. Barem smo s Makedoncima uvijek bili u odličnim odnosima.

  • dahhmal 06.01.2015.

    Jesi čestito Milanoviću braći jesi ih informiro kak drug Matić sprema zakon o pravima i penzijama da te ne zanima koje ko bio jeste se smijali kak ste narod navukli ti i Matić protiv branitelja jedinih koji se bore da se četnici ne izjednače sa njima

  • Flo Florko 06.01.2015.

    Odi ti bolje odma njima i tam vladaj i cestitaj jer u nasoj vladi za takvog nema mjesta

Komentiraj...
Vidi sve komentare