To je to što me zanima!

Premijer na Europskom vijeću: Investicije i odnosi s Rusijom

Na dvodnevnom sastanku lidera EU razgovarat će se o investicijskom planu 'teškom' 315 milijardi eura, ali i o Ukrajini te mogućim novim sankcijama za Rusiju
Vidi originalni članak

Premijer Zoran Milanović boravit će u četvrtak i petak u Bruxellesu gdje će sudjelovati na sastanku Europskog vijeća.  

Na dvodnevnom summitu čelnici će razgovarati o investicijskom planu vrijednom 315 milijardi eura predsjednika Europske komisije Jean-Claudea Junckera. Za taj novac natječe se čak 2000 projekata. Hrvatska je, podsjetimo, prijavila 77 projekata vrijednih 21 milijardi eura. 

Na dnevnom redu summita u Bruxellesu trebala bi se naći i ukrajinska kriza i odnosi s Rusijom. Nagađa se da će se raspravljati o mogućim novim sankcijama za Moskvu.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • SAINT 18.12.2014.

    Di je Grčić koji će nas bombardirat projektima svaki dan.

  • žofanija 18.12.2014.

    Taman kad sam mislio popit kavu s tobom ti ode za Brisel. No obrani Ti druže u Briselu naših 77 projekata. Što taj predsjednik Junfer, treba znati o našim projektima, neznamo ni mi, pa šta, neka dade tih 21 miljardu Evra i opraštam ti za obećanu kavu.

  • zof 18.12.2014.

    Jedan od 77 projekata koje je Hrvatske prijavila je zamjena vodovodnih cijevi i isušivanje u stanu Milanovića. Tako da kad Milanović slijedeći put posjeti Gunju, neće morati više jadikovati koliko mu je teško zbog toga..

Komentiraj...
Vidi sve komentare