To je to što me zanima!

Premijer nadgledao radove na 'baušteli' prije odmora

Posljednjeg radnog dana u Banskim dvorima, Ivo Sanader posjetio je radnike koji obnavljaju unutrašnjost zgrade. U tijeku je i obnova pročelja
Vidi originalni članak

Premijer Ivo Sanader u četvrtak je krenuo na godišnji odmor. Baza će mu i ove godine biti rodni Split, a doznajemo da se sprema obići i neke otoke. Posljednjeg radnog dana u Banskim dvorima posjetio je radnike koji obnavljaju unutrašnjost zgrade. U potpunosti će preurediti dvije dvorane za sjednice koordinacijskih tijela. Boja na dijelu unutarnjih zidova stara je čak 200 godina. Izmijenit će i parkete, koji su stariji od 25 godina. Uredit će i “plavi salon”, predvorje te sanitarni čvor. Ličilački, soboslikarski, elektroinstalaterski, vodoinstalaterski te manji građevinski radovi na unutrašnjosti Vladine zgrade stajat će 650.000 kuna. Novac su osigurali u Vladinu proračunu, u dijelu koji je namijenjen za redovito održavanje. Dvorane će zasjati novim sjajem do 18. kolovoza. Tad se premijer i ministri vraćaju s godišnjeg odmora. U tijeku su druga i treća faza obnove pročelja na zgradi Vlade, a zamijenit će i dotrajalu stolariju. Radovi su vrijedni 7,1 milijun kuna, a izvodit će ih tvrtka HEDOM, koja je posao dobila putem javnog natječaja. Pročelje će obnoviti do kraja godine.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • K-103 08.08.2008.

    ja bi rado stavio parket u sobe i dnevni boravak, jer do sada nisu ni stavljeni, a dobro bi došla i boja na zidove (do sada samo yupol).Plaćam sve poreze, prireze, zareze......... i onda oni pituraju a za mene nema.I sebe ne mogu zamislit da uređujem stan nezarađenim-tuđim kunama.A to je tako, nismo svi isti.

  • classic 08.08.2008.

    Ma moja baba ima 200 godina...... Nemojte se vi zajebavat Ivo je građevinar iz Austrije tako da ne smijemo podcjenjivati njegovo nadgledanje radova.

  • Keksolino 07.08.2008.

    4.ta slika ,lijevi lik. Njemu nesto nije bas smijesno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare