To je to što me zanima!

Dok Hrvatska tone u sve veću krizu, Zoki nam skija u Austriji

Dok nam BDP strelovito pada i država tone u sve dublju krizu, premijer Milanović je otišao na skijanje. Izabrao je manje poznato, ali luksuzno skijalište u Austriji
Vidi originalni članak

Dok nam BDP strelovito pada i država tone u sve dublju krizu, premijer Zoran Milanović vikend je odlučio provesti na skijanju. Otišao je u austrijsko skijalište Obertauern. Izabrao je manje poznato, ali luksuzno skijalište. Naime, u Obertauernu su uglavnom hoteli s četiri zvjezdice u kojima vikend za otvorenje skijaške sezone stoji oko petsto eura, piše Večernji list.

Cijena u skromnijim skijalištima je upola manja. Mnoge domaće turističke agencije ga upravo zbog toga ni nemaju u ponudi. Obertauern je četiri sata vožnje udaljen od Zagreba i ima relativno nezahtjevne staze, a poznat je i po zabavama u tradicionalnim gostionicama. U punoj sezoni prima oko 20.000 gostiju, a zasad u skijaškim radostima uživa njih oko četiri tisuće. Otvorene su samo četiri od dvadeset žičara. 

Iz Vlade u subotu nisu htjeli komentirati premijerovo slobodno vrijeme, a kažu kako godišnji odmor nije uzeo, što znači da će se u ponedjeljak vjerojatno pojaviti na poslu.

>>> Više pročitajte OVDJE


Idi na 24sata

Komentari 629

  • ĐinoKostelec 03.12.2012.

    zoki fino lagano odmara;)

  • PatakVak 03.12.2012.

    a tek kad navale "siromašni"hrvati,ha???!!!!

  • Tiranosaurus 03.12.2012.

    Imam za hranu svaki drugi dan..ali ne kužim ovo kamenje i zavist..pa neka čovjek skija ak ima novca..i ja bih u svemir da imam. Koliko se energije uzalud potroši na pljuvanje onih koji imaju. Umjesto da se ta energija usmjeri u rat. Rat??..da rat..samo vi ovce idite na glasovanje..kad će te shvatiti da se izborima i promjenama vladajućih ništa ne mijenja osim imena ministara. Ali svaki put ista priča kad dođe vrijeme izbora..gledam kako masa ljudi s ushitom u očima hrli na biračka mjesta..e ovce..ništa drugo nego ovce. Zašto ne bojkotirate izbore? Ha? Jedino rješenje za ovu situaciju je vojska na ulice..mene za Generala..i za dvije godine smo Švicarska kakva je bila prije trideset godina..naravno da ne možemo biti kao što je Švicarska danas..treba biti realan..ORUŽJE U RUKE!

Komentiraj...
Vidi sve komentare