To je to što me zanima!

Premijerka i Škare-Ožbolt u koaliciji, a HDZ ništa ne zna?

U HDZ-u nitko ne zna o mogućoj koaliciji s DC-om koju je premijerka navodno ponudila Vesni Škare-Ožbolt. Nije im jasno od kakve je pomoći 'minorna' stranka
Vidi originalni članak

Premijerka Jadranka Kosor ponudila je Vesni Škare-Ožbolt i njezinu DC-u mogućnost koalicije s HDZ-om i zajednički izlazak na izbore. Te dvije stranke već su prije godinu dana potpisale ugovor o političkoj suradnji, piše Jutarnji list. Škare-Ožbolt nije htjela komentirati konkretan sastanak s premijerkom rekla je kako će u nekim izbornim jedinicama ići u koalicijama jer nitko više ne može sam. Dodala je i kako se Sanaderovim odlaskom otvorile pretpostavke za suradnju te dvije stranke. Darinko Kosor već im je ponudio koaliciju s HSLS-om, ali je vjerojatnije kako će se DC prikloniti HDZ-u. Nitko iz HDZ-a ne zna ništa o koaliciji s DC-om. Neke iznenađuje ta mogućnost jer vide DC kao 'minornu'stranku od koje nemaju prevelike koristi. DC izlazi na izbore s parolom 'Uskoro je 5 do 12 - vrijeme za ispravnu odluku'. 

>>> Više pročitajte u tiskanom izdanju Jutarnjeg lista.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • filister 13.04.2011.

    Taman je se riješimo i onda ju zove ova kokoš!

  • djura00 12.04.2011.

    šteta,ovu Škaricu bi čovjek i opalil da nije tolko glupa..prda joj je dobra,ima iz čega vdrapiti

  • Car Mrgud 12.04.2011.

    A meni je pa nestal komentar u kojem sam napisal da bi te dvije tete rado videl uz cetinskicu,ovu nelijepu kao ukras,a ovu više nelijepu zbog zasluga za predani rad u uništavanju moje domovine.Još sam napomenul da tam i nije tak loše.Ima puno igara:"kameno","punjena"...Eto!

Komentiraj...
Vidi sve komentare