To je to što me zanima!

Premijerka Italije rastala se od partnera: Kolegicama u eteru upućivao seksističke komentare

Giambruno je voditelj informativnog programa koji prenosi Mediaset, dio medijske grupacije MFE u vlasništvu nasljednika pokojnog Silvija Berlusconija, bivšeg premijera i saveznika Meloni
Vidi originalni članak

Talijanska premijerka Giorgia Meloni rekla je u petak da se rastala od svojeg partnera, televizijskog novinara Andree Giambruna, koji je zadnjih tjedana izazivao kritike zbog seksističkih komentara izrečenih u eteru i izvan njega.

- Moja veza s Andreom Giambrunom, koja je trajala gotovo 10 godina, ovdje završava- napisala je Meloni na svojim društvenim mrežama.

PRED EUROPSKIM SUDOM Italija pokrenula tužbu protiv Austrije zbog ograničenog kretanja kamiona kroz Alpe

- Putovi su nam se već neko vrijeme razilazili i došlo je vrijeme da to priznamo- dodala je.

Par ima sedmogodišnju kćer.

Giambruno je voditelj informativnog programa koji prenosi Mediaset, dio medijske grupacije MFE u vlasništvu nasljednika pokojnog Silvija Berlusconija, bivšeg premijera i saveznika Meloni.

Dva dana ovog tjedna još je jedna emisija Mediaseta emitirala isječke iz Giambrunova programa u kojima se prikazuje kako neprimjereno razgovara s kolegicom i čini se da je zavodi.

STRAH OD TERORIZMA Talijani jačaju nadzor na granici sa Slovenijom: Slovenci isto to namjeravaju napraviti nama?

- Zašto te prije nisam upoznao?- kaže joj.

Na drugoj, eksplicitnijoj snimci emitiranoj u četvrtak, čuje se kako se Giambruno hvali vezom i govori kolegicama da mogu raditi za njega ako sudjeluju u grupnom seksu.

TV novinar je već bio uvelike kritiziran u kolovozu zbog komentara u kojima je očito okrivljavao žrtvu nakon slučaja grupnog silovanja.

ZA LJUDE IZVAN EU Nova politika u Italiji: Stranci će morati plaćati zdravstveno čak dvije tisuće eura godišnje

- Ako idete plesati, imate svako pravo napiti se - tu ne bi trebalo biti nesporazuma niti problema - ali ako izbjegnete napiti se i izgubiti razum, možete izbjeći i određene probleme i nećete naletjeti na vuka- rekao je tijekom svog programa.

Meloni je nakon te epizode rekla da zbog komentara njezina partnera ne treba nju osuđivati te da ubuduće neće odgovarati na pitanja o njegovu ponašanju.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare