To je to što me zanima!

Premijerka Kosor razgovarat će s porečkim biskupom

Kosor i biskup Milovan bi trebali u ponedjeljak razgovarati o problemima nastalima nakon što su talijanski benediktinci tražili povrat nekretnina u župi Dajla
Vidi originalni članak

Premijerka Jadranka Kosor je najavila kako će razgovarati s porečkim biskupom Milovanom o problemima nastalima nakon što su talijanski benediktinci tražili povrat samostana Dajla i okolne zemlje, javlja HRT. Trebali bi razgovarati u ponedjeljak. 

Prema pisanjima medija papa Benedikt XVI. je nakratko suspendirao biskupa Milovana i postavio španjolskog biskupa koji je potpisao dokument prema kojem bi talijanski benediktinci trebali dobiti povrat nekretnina i zemlje ili novčanu, milijunsku naknadu.

Cijeli članak pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 13

  • glasna_1 31.07.2011.

    zašto sa njime jaco? zašto ne sa bozanićem? pa on je,kao član tročlane komisije donio odluku o suspenziji presude našeg suda!! znači li to da hr nema suverenitet nad djelovima koji su u vlasništvu crkve?? kako su zovu djelovi teritorija koje kontrolira druga država?? za vrijeme rata,takve djelove hrvatske smo zvali "okupirani djelovi HR".....a sad? i gle čuda....srbe nismo financirali za vrijeme te okupacije!!

  • cvk 31.07.2011.

    A tek kad uđemo u EU kako ce nam otimati!Slovenci talijani bosanci crnogorci srbi !HR ce ostati samo 10 km oko Zagreba!

  • handi 31.07.2011.

    O čemu ćete vi Jadranka Kosor razgovarati sa crkvenjakom. Da li ste vi svijesni, gdje se vi nalazite, gdje živite i koje zlo vi radite Hrvatskoj. Dobrano bi se mogli posramiti što ste se usudili preuzeti mjesto premijerke i to ne zasluženo, jer ste napravili sirotinjsko rugle od naše države. Ovog Sanadera bi trebalo kazniti sa duplom doživotnom robijom, a ne za kriminal koji je navodno napravio, jer bi to narod daleko bolje prožvakao, nego što je vas nasilno postavio na čelo vlade. Ima, boga .....nadao se da ćete ga štititi od tog protjerivanja. Po meni ste zajedno trebali biti tamo gdje je on sada. Znali ste jako dobro što je radio, kao i svi uz njega. Ima pravo Gospodin Grubišić, što piše u otvorenom pismu. Pitam se samo, gdje su sindikati, gdje je oporba, gdje je narod, pa i sam Predsjednik Države da dozvoli ove vaše obmane naroda, ovaj vaš krajnje nemoralan čin kod pohoda po svim regijama, ali samo usrvhu prodaje iluzija, laži i lažnih nadanje. Ima boga, samo narod nezna koji je vaš. Navodno da je vaš pravoslavni, pa neka ako je pošten moguće će grijesi biti kažnjeni..

Komentiraj...
Vidi sve komentare