To je to što me zanima!

Premijerku Kosor ocijenili su bolje nego Zorana Milanovića

U odnosu na posljednje istraživanje iz ožujka Jadranka Kosor ima sada bolji rejting od šefa oporbe. Njoj su građani po novome dali ocjenu 2,6, a Milanoviću 2,51
Vidi originalni članak

Prema istraživanju, koje je za HRT napravila agencija Hendal, premijerka Jadranka Kosor od građana je dobila prosječnu ocjenu 2,6. Manju ocjenu od premijerke uspio je dobiti šef oporbe Zoran Milanović, kojeg su birači ocijenili sa 2,51. To bi značilo da je popularnost Kosorice među biračima zadnjih mjeseci drastično porasla, dok Milanović stagnira. Prema posljednjem istraživanju iz ožujka Kosor je dobila ocjenu 2,35 dok je Milanovićeva ocjena i tada bila 2,5.

Idi na 24sata

Komentari 84

  • 20.06.2011.

    Milanovic nezna gdje je supalj dok si ne gurne prst , to je sanaderov igrac ! A inace je nist koristi , i stan je na cudan nacin stekao!

  • nera13 20.06.2011.

    Ma dajte. Kakve ocjene? Kome to služi i čemu? Prava ocjena je broj nezaposlenih,onih koji rade a plaće nema, onih koji rade a plaća minimalac. Samo me zanima dokle i kako izdržati. Kažu da za četveročlanu obitelj treba košarica biti preko 6000 kuna .. A supruga i ja radimo za minimalac i ukupno dobijemo manje od 5000. A dvoje djece... Zato molim Vas pustite ocjenjivanja . Glupo zvuče ocjene.

  • bukvan 20.06.2011.

    Normalno da je Jaca jaća...! Pa ona je završila sve tečajeve kumrovačke partijske škole SKJota.

Komentiraj...
Vidi sve komentare