To je to što me zanima!

I Srbi imaju svog Milanovića: Zorana će biti nova ministrica?

Članica SNS-a rođena je u Tuzli, ali je srednju i osnovnu školu, kao i ekonomski fakultet završila u Beogradu. Ima sina i autorica je više od 100 radova o energetici
Vidi originalni članak

Ni nakon što su Srpska narodna stranka, Socijalistička partija Srbije i Ujedinjeni regioni Srbije potpisali koalicijski sporazum ne zna se tko će biti novi ministri u srpskoj vladi. 

Mediji su na osnovu nagađanja sastavili novi Vladu, a među zanimljivijim imenima je ono moguće ministrice energetike koja je imenjakinja i prezimenjakinja hrvatskog premijera. Na čelo ministarstva će, ako se nagađanja medija pokažu točnima, doći Zorana Milanović iz SNS-a. 

Zorana Mihajlović Milanović (42) rođena je u Tuzli u BiH, ali je osnovnu i srednju školu te ekonomski fakultet završila u Beogradu. Ima sina, a jedno vrijeme radila je kao savjetnica za energetiku u vladi Milorada Dodika. Napisala je nekoliko knjiga i više od sto radova o problemima i mogućnostima srpskog energetskog sektora. 

Sigurno je da će Dačić biti premijer

Zna se da će premijer biti Ivica Dačić iz SPS-a, a mediji samo nagađaju tko bi mogao voditi pojedine resore, javlja B92.

Čelnik Nove Srbije, Velimir Ilić izjavio je da će biti ministar, ali nije htio otkriti koje ministarstvo će voditi. Vuka Jeremića bi na mjestu ministra vanjskih poslova mogao naslijediti Leon Kojen. Šef URS-a Mlađan Dinkić najavio je da će njegovoj stranci pripasti tri ministarstva, europske integracije, financije i regionalni razvoj i lokalna samouprava. Nagađa se da bi sam Dinkić mogao biti na čelu ekonomije i financija. 

Navode medija čelnici stranaka koje pregovaraju ne žele komentirati. 


Idi na 24sata

Komentari 34

  • be yourself 12.07.2012.

    Mislim da će Srbija sa Ivicom i Tomislavom sigurno krenuti naprijed ;-)

  • Prva Proleterska_1 11.07.2012.

    Pa to je pravilo na Balkanu, da ekonomisti briljiraju u energetici, da energetiki briljirtaju u ekonomiji, da su rudarski inženjeri planeri gradskih ćetvrti a građevinci majstori u ekologiji mora.

  • DamirKralj_1 11.07.2012.

    Koja vijest, a kaj bi u srpskoj vladi trebal biti "Tuđman", pa nisu Srbi ko mi Hrvati, oni ne pljuju po sebi i svojoj nacionalnosti, oni se ni u Hrvatskoj ne stide biti to što jesu, a mi Hrvati se i doma bojimo biti Hrvati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare