To je to što me zanima!

Premijerova vaga: Ovo je 10 'nevažnih' i 7 'važnih' stvari za Plenkovića u slučaju Turudić

Premijer više ne govori što je netema, nego objašnjava javnosti što je po njemu važno, a što je irelevantno. Plenković je odlučio prozvati DORH da je korumpiran, dok tu riječ nikada nije spomenuo za uhićene ministre...
Vidi originalni članak

Premijer Andrej Plenković i predsjednik HDZ-a je u zadnje vrijeme prestao medijima govoriti što je "netema", a što "tema". Sada govori što je bitno i važno, naspram onog što je nebitno i nevažno. Plenković smatra  da je sadržaj poruka koje su objavljene nevažan za izbor Ivana Turudića za šefa DORH-a.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 6

  • samocenzura 09.02.2024.

    jedina vaga je da hdz padne i spasimo se zla.

  • Luna777 08.02.2024.

    Sve lijepo nabrojeno i istinito od gosp. Pandžića, ali što sve to vrijedi kad je Plenković jači od sviju, čak i od Ustava RH. Podjarmio je sve institucije, sudove, DORH, USKOK, pokupovao žetončiće u Saboru, pa mu svaka odluka prolazi. Jedino im EPPO kvari sve blagodati i ljepote bivanja na vlasti, pa se Turudić brže bolje već i prije stupanja na dužnost, ponudio da rasformira EPPO. Znači autokrat AP može što želi i hoće, a narod šuti, trpi i radi ili odlazi iz zemlje, te ćemo uskoro postati zemlja Nepalaca, Filipinaca, Indijaca... No, to za njega nije problem, već kako zaštititi sebe i svoje poltrone, ministre... od progona, zbog kriminala, korupcije i klijentelizma, pa se dosjetio spasonosnog rješenja, instalirajući Turudića za šefa DORH-a, pa optužbe neće ugledati svjetlost dana... Ma dokle ćete više vrijeđati inteligenciju svojeg naroda, dokle će narod samo šutjeti na sav vaš kriminal??? Ljudi, Izađite na prosvjede, izađite na izbore, DOSTA JE !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare