To je to što me zanima!

Premijeru će dati ultimatum: Ili skidanje ploča ili referendum

Vlado Iljkić je rekao kako će premijeru dati ultimatum: Ili će se skinuti ploče, ili će Vukovarci zatražiti referendum. S Milanovićem se sastaju u ponedjeljak u Vladi
Vidi originalni članak

Stožer za obranu hrvatskog Vukovara u ponedjeljak u 12 sati će se sastati s premijerom Zoranom Milanovićem u Banskim dvorima. Vlado Iljkić je rekao za Dnevnik.hr kako su Vukovarci spremni za novi sastanak.

Istaknuo je kako će premijeru dati ultimatum: Ili će se skinuti ploče, ili će Vukovarci zatražiti referendum. Zoran Milanović i predstavnici Stožera su prvi put razgovarali 18. listopada, a premijer je tada povukao policiju koja je ploče čuvala. 

Stožer za obranu hrvatskog Vukovara traži moratorij na postavljanje ploča, sređivanje popisa stanovništva u Vukovaru i proglašavanje grada mjestom od posebnog pijeteta.

Idi na 24sata

Komentari 227

  • nostalgicar61 29.10.2013.

    konstruktivno rješenje jeste referendum i ja sam za to da se vidi volja građana, ali sam i za to da se onaj limitni prag od 30% preinači na limitni prag od 50% kako je i u drugim državama Europske unije. I pored svega toga gadi mi se način na koji ovi iz Stožera komuniciraju sa Vladom i još kažu da Vlada krši zakon. Samo im pogledajte one zlatne lančine oko vrata i bit će Vam sve jasno odakle vjetar puše. Od ćirilice se ne živi, ali od kruha bi se moglo živjeti?!?

  • ursuss 28.10.2013.

    Svaka podrška Vukovaru lako je purgerima pričati o pravdi.....

  • HRVATSKA OLUJA 28.10.2013.

    dolje ploce, dolje vlada i svi sretni i zadovoljni osim par omladinaca koji se ne odricu svog dragog vodje a jaaako su aktivni na ovom portalu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare