To je to što me zanima!

Premijeru, mijenjajte radare ili promijenite i sebe iz vaše Vlade

Sad je na izlaznim vratima ove vlade najmanje pet ministara, a istančani premijerovi radari iskazali su se i u najnovijem izboru za ministra graditeljstva
Vidi originalni članak

Vlada je stabilna. Ministri imaju moju podršku. Nitko neće meni slagati Vladu. Nitko neće odlučivati tko će biti ministar, a tko više neće. Govorio je tako predsjednik Vlade Andrej Plenković kad bi se pojavile informacije da kreće rekonstrukcija Vlade.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 2

  • 30.03.2022.

    U iole uređenoj zemlji ovakva vlada ne bi opstala mjesec dana. Sa svim mogućim radarima i detektorima…….

  • Luna777 30.03.2022.

    Po četvrti put šaljem ovaj komentar. "Opet naš premijer luta, kao da i nema neki izbor za ministre u svojim redovima. Koga god da postavi na ministarska mjesta, kroz dvije godine izbijaju skandali, afere pa ti ljudi moraju otići. Svi nešto muljaju, grabe, varaju, pogoduju, bogate se na naš račun. I onda novinari sve iskopaju (hvala im). Ne bi Plenković njih mijenjao, brani ih do kraja, ali javno mnijenje, novinari i oporba jači su, pa ipak dolazi do smjene. Ali Plenković opet sakuplja samo lojalne i podobne ljude oko sebe, bez obzira na stručnost i spremu, i resor koji će dobiti, ne glavno da su lojalni njemu, ne moraju biti sposobni. Sve se bojim da su mu radari opet u "kvaru" kao što je to bilo sa ministrom obnove i graditeljstva. Na žalost to je naša stvarnost već godinama, jer Hrvatska je taoc HDZ-a i njihovih predsjednika.

Komentiraj...
Vidi sve komentare