To je to što me zanima!

Preminula je žena za koju se sumnja da je ubila bebu

D.M. (39) preminula je u srijedu u Petrovoj bolnici u Zagrebu. Suprug i kum su ju u utorak doveli u bolnicu polumrtvu netom nakon poroda u zahodu
Vidi originalni članak

D.M. (39) preminula je u srijedu u Klinici za ženske bolesti i porode u Petrovoj bolnici u Zagrebu zbog preuranjenog poroda. Suprug i kum su ju u utorak doveli u bolnicu polumrtvu, netom nakon što je rodila.
- Pacijentica je primljena u bolnicu bez znakova života i šanse za preživljavanje već su se tada činile malenima. Iako je uspostavljena srčana akcija i bila priključena na respirator te unatoč svim lijekovima i poduzetim mjerama njezini organi su postepeno otkazivali - rekao je ravnatelj Klinike za ženske bolesti i porode u Petrovoj ulici Slavko Orešković. Glasnogovornica policije Aleksandra Ljuba rekla je kako se zasad ne zna je li dijete rođeno mrtvo ili je riječ o čedomorstvu. Istraga je u tijeku.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • biserka11 11.06.2009.

    ah jadnica, kaj joj nije imal tko pomoći dok je rađala

  • malenozlo 11.06.2009.

    Lako je sada nju okriviti, žena je mrtva, tko zna tko je ubio djete, možda muž, jer čudno mi je to da nisu zvali Hitnu kada se počela porađati, pa vidili su da nešto nije u redu.

  • slama 11.06.2009.

    meni se čini da nije bila kod doktora,isplanirala šta će sa bebom (u vreču) inaće bi zvali ginekologiju,hitnu ili nešto slično.pa ima dvoje djece nije neiskusna.samo se plan izjalovio pa je i ona zaglavila! dajte molim vas pa u trudnoći imaš 9 MJESECI da smisliš kako češ POMOCI sebi i BEBI...

Komentiraj...
Vidi sve komentare