To je to što me zanima!

Preminula mlada žena koja se nakon nesreće borila za život

Liječnici su se borili život 28-godišnjakinje od 7. lipnja ove godine kada je nastradala od kamiona koji je na odmorištu u Novskoj usmrtio dvije učenice iz Dalja
Vidi originalni članak

Treća žrtva nesreće kod Novske umrla je u noći sa subote na nedjelju u Općoj bolnici u Slavonskom Brodu.

Danas, 14. srpnja u Općoj bolnici Slavonski Brod preminula je 28-godišnja žena, koja je teško stradala u prometnoj nesreći 7. lipnja na odmorištu auto ceste A3 kod Novske, objavila je kratko sisačka policija.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Liječnici su se borili život 28-godišnjakinje od 7. lipnja ove godine kada je nastradala od kamiona koji je na odmorištu u Novskoj usmrtio dvije učenice iz Dalja.

Ona je u minibusu putovala za München, išli su u posjet sestrinskoj firmi. Inače je bila djelatnica tvrtke Multinorm iz Gradišta kod Županje, tvrtke koja je proizvodi robote za proizvodnju dijelova za BMW, VW i Audi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nažalost put je prekinut na odmorištu Novska, ona i još jedna njena kolegica su nastradale od prikolice tegljača kojeg je vozio Ivo Filipović (60) iz Zagreba.

Njih je dvije zadnjim krajem prikolice pokupio pobješnjeli kamion na terasi restorana na odmorištu, a potom je usmrtio dvije učenice.

Teško ozlijeđene mlade žene prevezli su u Opću bolnicu Nova Gradiška, odakle su zbog težine ozljeda 28-godišnjakinju prevezli u Opću bolnicu Dr. Josip Benčević, gdje je nažalost umrla. 

Idi na 24sata

Komentari 104

  • spirit lamp 15.07.2019.

    Pretuzno. Koliko divnih mladih zivota je odneseno svake godine zbog ovakvih i slicnih!!! Cuvajte svoju djecu i tudju djecu, pazite u prometu kako vozite!!! Jer nikad se ne zna....

  • prokurator 14.07.2019.

    u slučajnoj državi gine se slučajno.

  • 14.07.2019.

    Nadovezujem se na komentar od prije...nisam ni znala da smo u bolnici imali kardiokirurga?!😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare