To je to što me zanima!

Preminuo jer mu je susjeda zbog svađe blokirala Hitnu

Gillian Birdsall (50) bila je u svađi sa svojim susjedom zbog zajedničkog prilaznog puta kući. Blokirala je kola Hitne i odbijala se pomaknuti
Vidi originalni članak

Britanac Malcolm Burdett (62) iz Dorseta umro je jer je njegova susjeda namjerno parkirala auto i blokirala kola Hitne pomoći. Nakon što su je zamolili da se pomakne, Gillian Birdsall (50) rekla je da ima pravo tu parkirati i dobacila da neće dugo. Žurila je izvesti pse u šetnju. Na kraju je pomakla parkirani Citroen, ali za Malcoma je bilo kasno. Preminuo je po dolasku u bolnicu. Gillian i Malcom često su se svađali radi zajedničkog prilaznog puta kući, a  susjedi je i inače opisuju kao bešćutnu svađalicu. Linda Newton ispričala je za Daily Mail kako je prošle godine imala nesreću pred njenom kućom, a nakon što je došla Hitna, Gillian je poludila. Vikala je i psovala liječnike jer su se skupili na njenom prilaznom putu. Gillian Birdsall rekla je sucu da se ne osjeća krivom.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Zlatko76 01.04.2009.

    i sad ju treba osudit za ubojstvo iz nehaja i priči je kraj, pa če dijelit \"prilazni put u svoju čeliju\" sa još ponekom zatvorenicom, ali tamo neče smjeti gunđati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare