To je to što me zanima!

Preminuo kuhar s broda očaja: 'Nikola je planirao feštu zbog povratka i onda iznenada umro'

Sve je priredio, veselio se kuhanju za prijatelje, bio i s nama u petak navečer, a onda ovaj šok, moj suprug ga je pronašao - rekla nam je rođakinja...
Vidi originalni članak

Bio je super prijatelj, već mu je dulje bilo dosta plovidbe i želio je pokrenuti neki svoj posao, a dok je bio kod kuće, najviše je volio boraviti u svojoj kleti.

Tako o prijatelju Nikoli Jaklinu (42) govore Varaždinci nakon što se doznalo da je iznenada preminuo. Dogodilo se to ni tjedan dana od silaska s broda Zagreb Atlantske plovidbe, čija posada na čelu s kapetanom Leonom Bjelokosićem 200 dana nije mogla na kopno zbog pandemije. Na brodu su proveli devet mjeseci, a Nikola je u javnost slao očajničke apele da ih se što prije izvuče. Mrtvog ga je rodbina pronašla u kleti u subotu ujutro, gdje je povodom povratka na kopno planirao “feštu” za prijatelje. Čini se da ga je izdalo srce, nalazi obdukcije će pokazati zbog čega.

- Sve je priredio, veselio se kuhanju za prijatelje, bio i s nama u petak navečer, a onda ovaj šok, moj suprug ga je pronašao - rekla nam je rođakinja. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • MARINKO P. 22.09.2020.

    Počivao u zasluženom miru.

  • Dalibor0704 22.09.2020.

    Nije trebao gledati HRT

  • Dalmatinac_ 22.09.2020.

    prokleti stres,pocivaj u miru Bozjem

Komentiraj...
Vidi sve komentare