To je to što me zanima!

Preminuo motociklist u sudaru motora i auta u blizini Šibenika

Nijemac je vozeći Volkswagen u smjeru juga skrenuo lijevo prema trgovini i oduzeo prednost prolaska motociklu Vespa Piaggio. Motociklist je na mjestu poginuo
Vidi originalni članak

Policija je izvijestila kako je za smrt motociklista (58), koji je u ponedjeljak popodne stradao u Bilicama, kriv 24-godišnji Nijemac. Nesreća je bila oko 14 sati u Bilicama, u Ulici 113. brigade HV-a kod kućnog broja 56.  Nijemac je vozeći Volkswagen u smjeru juga skrenuo lijevo prema trgovini i oduzeo prednost prolaska motociklu Vespa Piaggio. Motociklist je na mjestu poginuo. Zbog očevida je promet kroz Bilice bio zatvoren u vremenu od 14.00 do 16.40 sati. Protiv 24-godišnjeg vozača policija će podnijeti prijavu zbog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće sa smrtno stradalom osobom.   

>>> Motociklist završio u bolnici nakon sudara s Opel Astrom


Idi na 24sata

Komentari 28

  • Mojre 28.10.2013.

    ili lijes ili motor,to je danas očito isto..

  • radoje 28.10.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • radoje 28.10.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare