To je to što me zanima!

Premlatili muškarca (49) jer im je rekao da maknu auto s ceste

Dvojica nepoznatih muškaraca istukla su M.P. u ponedjeljak oko 22 sata u zagrebačkoj Dubravi nakon što im je rekao da pomaknu auto jer blokiraju promet
Vidi originalni članak

Dvojica nepoznatih muškaraca istukla su M.P. (49) u ponedjeljak oko 22 sata u zagrebačkoj Dubravi nakon što im je rekao da pomaknu auto jer blokiraju promet. Napadači su se prijateljem sjedili u VW Passatu na Resničkom putu. M.P. je došao do auta i rekao im kako blokiraju ulicu te im rekao da se pomaknu, na što su dvojica muškaraca izašla iz auta i počela ga udarati šakama i nogama po tijelu i glavi. Zatim je i treći muškarac izašao iz auta i rekao prijateljima da prestanu te su sva trojica pobjegla. M.P. je zbrinut u KB Dubrava.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • realnost2 19.07.2011.

    e, pa, dragi moji ovo je odraz kulture hrvatskih vozaca,bas smo jadni nestrpljivi i samodopadni,nitko nema vise strpljenja za nikoga,razumjevanje i prag tolerancije su nam pet miliona kilometara ispod zemlje,jedva cekamo da nekoga napucamo,nekome smjestimo i jos se time hvalimo na sva smrdljiva usta, nikako ne mogu shvatiti kamo vas ovakav nacin ponasanja vodi,sto vasa djeca mogu nauciti od vas,kakve ljude stvarate ovakovim nastupom,kako se onda ponasate u svome domu?????????????

  • broztito 19.07.2011.

    sto nisu na bosanca naletili on uvjek čakiju ima pa bi decki crijeva kupili po asfaltu..

  • golubica1 19.07.2011.

    pa nebi to napravio jer da je htio bi i napravio,ja kažem samo da se uzrujao i da dođe čovjeku da je ošamari da dođe sebi,ta je žena izbezumljeno se derala kao da smo mi njoj zakrčili put,psujući i mater i oca,ma volila bih vidjeti Crnic,da i tebi nebi pao mrak na oči.Naravno da je ovo sa šamarom figurativno rečeno,jer nikada nebi nikoga ošamario a ti očito baš i nisi se uneo u situaciju da si zaglavljen na mjestu gdje se nemožeš čak ni okrenuti i otići,nego si prisiljen čekati ženu koja umjesto izvinjenja,s kojim bi sve završilo ,ona te još vičući naziva luđakom jer trubiš?a smećem nesmiješ nikoga zvati kog nepoznaš,pa mislim da si to o sebi rekao..a ova je žena očito naučila da se tako dere bez posljedica na svoje ukućane ili bivše zaposlenike,bahata je i puna sebe ko joj šta može..to je zapravo ono što nas je najviše uzrujalo i razlog je mog pisanja.Žao mi je da to nisam slikala..zarobljeni između 2 žočane ograde,gdje nema šanse za okrenuti se ,a u rikverc je spust dug oko 3oo metara i nemožeš se vratiti.Na koncu,krenuli smo u svoju vikendicu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare