To je to što me zanima!

Preobražaj: Prije je plaćao dva mjesta u zrakoplovu, a sada...

SAD: Ross Gardner imao je 178 kilograma. Izgubio je oko 90 kilograma. Kaže da mu se sada život opet vratio u ravnotežu i da se osjeća bolje nego ikada
Vidi originalni članak

Ross Gardner (39) s Floride nosio je XXXXL. Imao je 178 kilograma. Izgubio je gotovo 90 kilograma. Sada je težak 89 kilograma. Kada je putovao na Bahame, Ross je morao kupiti dvije karte za avion.

Nakon toga i nakon što su mu liječnici rekli da mu je život u opasnosti, Ross je za deset mjeseci znatno smršavio. Otišao je i na operacije kojima su mu uklonili višak kože. Svoj je život, kaže, vratio u ravnotežu. 


- Sad se osjećam kao novi čovjek i želim i druge potaknuti na to da se opet vrate u kolosijek svojeg života - kaže Ross. Prije je nosio cipele koje su se same navlačile jer nije mogao doseći stopala i sam ih obući, a jednom su mu na poslu zbog debljine pukle hlače. Ostavio se alkohola i cigareta, otišao je na dijetu i počeo je vježbati. Prestao je jesti brzu hranu i sad se osjeća bolje nego ikada, piše news.com.au.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • Preteznovedro 11.08.2016.

    A kako je uklonio višak kože?

  • 1987vk1987 11.08.2016.

    Ej novinaru matematika slabija strana

  • Ira27 11.08.2016.

    Skinio se s brze hrane i navuka na steroide i ostala sranja kako mi se cini...dakle jedno zlo je zamijenio drugim, samo sad malo bolje izgleda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare