To je to što me zanima!

Preokret na suđenju Mamićima! Vuksan sve priznao i nagodio se s USKOK-om za uvjetnu kaznu

Prije dva tjedna Vuksan je otkazao punomoć odvjetnici, dan kasnije nije se pojavio na suđenju. Nakon priznanja i nagodbe s USKOK-om osudili su ga na godinu dana zatvora s petogodišnjim rokom kušnje
Vidi originalni članak

Nikky Arthur Vuksan, nogometni menadžer koji je sa Zdravkom, Zoranom i Mariom Mamićem optužen za izvlačenje novca iz Dinama, priznao je sve, nagodio se sa USKOK-om i dobio je uvjetnu kaznu! To je objavljeno na stranici Županijskog suda u Osijeku.

Prije dva tjedna Vuksan je otkazao punomoć odvjetnici, dan kasnije nije se pojavio na suđenju, a postupak protiv njega su razdvojili te su ga nakon priznanja i nagodbe s USKOK-om osudili na godinu dana zatvora s petogodišnjim rokom kušnje, uz to je platio oko 10.000 eura troškova postupka. 

Vuksan je prvi okrivljenik u postupku protiv Mamića i ostalih koji je priznao krivnju, a bio je jedini u drugoj optužnici protiv Mamićevih kojem nisu stavljali na teret da je osobno pribavio protupravnu imovinskui korist, već da je u tome pomagao prvenstveno Mariju Mamiću i to preko svoje firme DidiSport Limited iz Dubaija.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • KEŠŠ 30.10.2023.

    Da li je Ježić koji se nagodio sa USKOKOM vratio u državni proračun 5 milijuna EUR-a. Sanader osuđen a Ježić potrošio pare i nikome ništa. A INA pripala Mađarima. I tu su onda bitni Dinamo, Mamić, Vuksan i ini.

  • KEŠŠ 30.10.2023.

    Zašto se brišu komentari koji nisu uz Vuksana. Mamić je prodao Ćorića. Gdje je on sada? Neki su za iste pare prodali Livakovića .

  • 30.10.2023.

    Vidim vozača glove na slici,

Komentiraj...
Vidi sve komentare