To je to što me zanima!

Prepoznajete li ga? Bio je član HDZ-a, sad je Zokijev miljenik

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U tiskanom izdanju 24sata u ponedjeljak donosimo nepoznatu biografiju tvrdoglavog SDP-ovog ministra koji je kasnio na vlastito vjenčanje i zbog žene mijenjao prezime
Vidi originalni članak

Zamislite kaj je napravil u prvom osnovne. Crtali su pionire i umjesto da ih oboji u crveno, bijelo i plavo, sve ih je pobojil u crno! Ja sam se zaledila kad sam došla u školu i kad mi je učiteljica pokazala crtež. Mislila sam da ga budu poslali psihologu, ali me učiteljica Marija smirila i rekla da to nije niš strašno, da je on dijete i da si je pionire u svojoj glavici tak zamislil, danas uz smijeh priča Antonija Hajdaš, majka ministra Siniše Hajdaša Dončića (41).

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Majka, kao svaka brižna majka, nije oduševljena njegovim političkim i ministarskim poslom. Kaže da bi radije da radi nešto smirenije, što zbog zdravlja što zbog obitelji i njenih unuka, kojima tata jako nedostaje.

>>> U prilogu Panorama u objavljujemo profile ministara, zanimljivosti iz njihovih života koje do sad niste znali, te ekskluzivne fotografije iz djetinjstva...

>>> Osim nepoznate biografije ministra Siniše Hajdaša Dončića, u tiskanom izdanju 24sata u ponedjeljak čitajte i ove priče:

  • Vapaj majke nestalog tajkuna: Sine, javi mi se...
  • Tko je novi modni mačak s Pantovčaka
  • Gdje Hrvati čuvaju Oscare
  • Zagreb: Kako sam pokrenula posao i uspjela
Idi na 24sata

Komentari 142

  • 23.02.2015.

    Bio je on i muškarac dok se nije udao!!!

  • skypilot 23.02.2015.

    Prepoznajemo. To je Petrica Kerempuh u trećem razredu osnovne.

  • Corleone Michael 23.02.2015.

    Zanimljiva je njegova prošlost... Vele da je bio najveći klošar u svome kraju...

Komentiraj...
Vidi sve komentare