To je to što me zanima!

Prepoznajete li ih? Lopovi su paru s Trešnjevke ukrali bicikle

Djevojka, kojoj je ukraden bicikl, navela je u Facebook grupi 'Zakaj volim Zagreb' kako su ona i njen partner iznimno vezani za bicikle i da su s njima prošli kroz brojne pustolovine
Vidi originalni članak

Traže se dvojica mladića koji su ukrali bicikle jednom paru sa zagrebačke Trešnjevke.

Djevojka, kojoj je ukraden bicikl, navela je u Facebook grupi 'Zakaj volim Zagreb' kako su ona i njen partner iznimno vezani za bicikle i da su s njima prošli kroz brojne pustolovine.

kamera2Skraceno from ik on Vimeo.

“Meni je to bio prvi bicikl. Kupila sam ga prije dvije i pol godine i donio mi je neizmjernu sreću u životu. Moj Ghost i ja smo obišli brege od Ivančice, Sljemena, Bjelolasice i mnogih drugih, vozili smo se na more, jedino ga još nisam povela u inozemstvo, a sad to neću ni moći. A Ivanov Giant je kupljen prije pol godine, plava ljepotica koja je jurila čak i na usponima, također je s nama prošla dobar dio pustolovina. Njemu treća nesreća pa je čovjek naviko, a meni prva pa ne mogu. Ne mogu odustati od potrage i pomiriti se da postoje ljudi koji drugim ljudima kradu sreću. Jer oni su nama napravili upravo to. U petak oko 15h iz spremišta stana na Trešnjevci dva su klipana odlučila počiniti teško kazneno dijelo i nas lišiti velike radosti i ljubavi. Pa vas molim da nam pomognete tako da pogledate dolje slike i dva videa i PODIJELITE post i mooooožda uspijemo nekaj napravit po tom pitanju. Ivan Kudeljnjak i ja ćemo vam biti zahvalni puno puno”, napisala je.

Nadzorna kamera snimila je kradljivce, a ukoliko imate kakve korisne informacije o njima javite policiji, koja se također bavi ovim slučajem.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • tyrul 22.10.2016.

    Sta je to čudno..mladi moraju nekako prezivit u našoj državi..šteta sto nema kamera kod onih u saboru

  • Verbatim 20.10.2016.

    Dođite u Kozari puteve tamo ćete ih naći a kradu ih doperi znam ih barem petoricu

  • Tiranosaurus 20.10.2016.

    Pa s čim ste se vezali za bicikle kad su vam ih uspjeli maznut?..sa selotejpom?

Komentiraj...
Vidi sve komentare