To je to što me zanima!

Prešao u suprotni trak i udario drugi auto, preminuo u bolnici

U sudaru dvaju automobila u utorak oko 16.30 sati na državnoj cesti D 23 u Zvečaju kraj Duga Rese lakše je ozlijeđen vozač automobila (26) iz Zagreba
Vidi originalni članak

U sudaru dvaju automobila u utorak oko 16.30 sati na državnoj cesti D 23 u Zvečaju kraj Duga Rese lakše je ozlijeđen vozač automobila (26) iz Zagreba, dok je vozač (75) drugog vozila iz Generalskog Stola od zadobivenih ozljeda preminuo u Općoj bolnici Karlovac. 

Očevidom je utvrđeno da je muškarac (75) iz Generalskog Stola iz neutvrđena razloga automobilom prešao na suprotnu stranu kolnika i udario u automobil gospićkih registarskih oznaka kojim je upravljao Zagrepčanin (26), a koji mu je dolazio u susret. Ozlijeđen muškarac (75) je hitno prevezen u karlovačku bolnicu no tijekom večeri je podlegao ozljedama i preminuo. O nesreći će biti proslijeđeno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • GPK 06.03.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 7 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Viktorija0107 06.03.2013.

    Deda je skrivio nesreću ,deda je i poginuo . Sva sreća da je barem ovaj dečko prošao s lakšim ozljedama ,makar kad gledam aute oba su jednako jako razbijeni .

  • ŽeljkoRebić 06.03.2013.

    grdooo su se lupili,bemti pa ovaj deda ni nema neke reflekse,kako takvi i prolaze na lječničkom pregledu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare