To je to što me zanima!

Prešla u drugi trak, sletjela u kanal i izazvala sudar kamiona

U sudaru dva kamiona i automobila srećom nije nitko ozlijeđen, no kako je jedan kamion ostao prepriječen preko kolnika promet je bio obustavljen i vozilo se obilazno do 16 sati ...
Vidi originalni članak

- Kretao sam se u smjeru Karlovca, iz suprotnog smjera je dolazio automobil za čijim je upravljačem bila žena. Kao da me uopće nije vidjela, produžila je ravno i  prešla u moj trak, falilo je nekoliko centimetara da me udari. Pustio sam gas kako bi usporio, ona je prošla ispred mene  i sletjela u kanal, a tada je u zadnji kraj kamiona udario drugi kamion. Sve se dogodilo u trenutku. Odmah sam izišao van, drugi vozač kamiona nije uspio stati jer je natovaren trupcima i udario je u moj zadnji kraj. Srećom uspio je skrenuti ulijevo tako da je izbjegao direktan udar. Nije zadobio nikakve ozljede, ali je od šoka problijedio,a ženi su pak pomagali vozači izaći iz auta. Sreća u nesreći je što nitko nije ozlijeđen. – rekao je Josip Jukičić iz Zagreba, vozač kamiona, jedan od sudionika nesreće koja se u četvrtak oko 13,30 sati dogodila na državnoj cesti D1 u Tušiloviću kod Karlovca. 

U sudaru dva kamiona i automobila srećom nije nitko ozlijeđen, no kako je jedan kamion ostao prepriječen preko kolnika promet je bio obustavljen i vozilo se obilazno do 16 sati kada je s prometnice uklonjen kamion i obavljen očevid. 
Vozačica automobila slovenskih registracijskih oznaka A. S. (55) iz Kočevja koja je prouzročila nesreću je rekla da ne zna što se dogodilo, te da je danas ponovno rođena.

Zaista ne znam što se dogodilo, nisam brzo vozila, uvijek poštujem propise. Krenula sam po unuke u Bosnu, srećom da sam bila sama u autu. Najvažnije je da nije nitko ozlijeđen. – rekla je A.S.    

Idi na 24sata

Komentari 43

  • Jassy87 23.03.2017.

    Postovani! Bas neki pisete gluposti, ta osoba Je ili Baba kako je vec nazivate moja mama , kao prvo , mnogi tu nemaju kulturu da je osudju sa bezpotrebnim rijecina a neznaju tocno sta Se Je tu desilo a drugo mama nije proglasena krivom kao I sto nije bila, prvi kamion je prelazio na njenu stranu, ona Je bjezala da Ne udari u njega i sletjela, dok prvi kamion koji Je vidjeo da Je pogrijesio poceo Naglo da koci a u tom drugi kamion je bio prenatovaren i nije mogao zakociti i udario u prvi kamion! Pozdrav za vas, I drugi put pazite jako pisete jel glupi pojedini ispadate!

  • MilanMilanovic 04.03.2017.

    kao kamijondzije imali veliki razamk --pa dobro su i prosli ---bar oni kao PROFESIJONALCI trebaju znati kada i koliko- razmaka treba imati -natovaren trupcima ....zamene to nije dovoljan izgovor...da je zena kriva-OK ali da je u tom momentu neko iz suprotnog pravca naisao STA BI ONDA BILO-----

  • MartinaMargić 03.03.2017.

    Ima i muskih i zenskih losih vozaca. Nisu samo zene losi vozaci. Onaj tko tako misli ocito se vozi sa krivim zenam jer nema vozacke il je sposoban da vozi sam. :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare