To je to što me zanima!

Presretači ulovili Francuza kod Babine Grede, jurio 249 na sat

Mladiću (24) iz Francuske su uručili prekršajni nalog, naplatili kaznu od 7000 kuna i zabranili koristiti francusku vozačku dozvolu u Hrvatskoj u sljedećih godinu dana
Vidi originalni članak

Policijski presretač zaustavio je Francuza (24) na autocesti A3 kod Babine Grede. BMW-om je jurio 249 kilometara na sat na mjestu gdje je najveća dopuštena brzina 130 km/h.

Francuzu su uručili prekršajni nalog, naplatili kaznu od 7000 kuna te mu zabranili koristiti francusku vozačku dozvolu u Hrvatskoj u sljedećih 12 mjeseci.

Presretači su u prvih sedam mjeseci na području PU vukovarsko-srijemske utvrdili 2110 slučajeva prekoračenja brzine od čega su, kaže glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Luka Barunčić, 72 prekršaja najgrubljeg kršenja propisa, vožnje brzinom znatno iznad najviše dopuštene, odnosno više od 50 km/h od dopuštenog. Od toga četvero je uhvaćeno u naseljenom mjestu te 68 na cestama izvan naselja.

– Presretač, osim što poslove u 90 posto slučajeva obavlja na dionici autoceste A-3, obavlja poslove i u naseljenim mjestima i na drugim državnim i lokalnim cestama – podsjeća Barunčić.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • SpužvaBobSkockani 03.08.2011.

    A za koga smo onda gradili 'brzu' autocestu, mogli smo graditi za upola manju cijenu pa bi ovi i upola manje ukrali a sad ne bi bili do grla u dugovima ...

  • PredstavnikIzvanzemaljaca 03.08.2011.

    LOL, 7000 kuna nekome koga su ulovili da se vozi 100 km brze od dopuštene brzine a promoviramo sigurnost u prometu :) . Zakoni su pisani samo kako bi dokraja istrijebili srednji sloj društva te ga približili onom najnižem da bi na kraju imali većinu stanovništva koja se "obavezno" ponaša po svim pravilima i zakonima koje donose političari za koje ti isti zakoni ili ne vrijede ili su rješivi političkim vezama a koje za bogatije ionako nemaju neko veliko značenje. 1000eura - LOL, neznam dal ste svjesni al 1000 eura za nekog tko ima predstavlja trošak kao što nekome tko ima plaću cca.5000kn+, predstavlja trošak kupovine žvakaće u trafici..... Dragi moji naivci, ova država je ništa drugo nego obična "tvornica" za izvlačenje novca od hrvatskih građana prvenstveno pripadnika srednjeg sloja i onih ispod, "ostalih" ima "premalo" pa nisu bitni kao ni plaće političara u saboru, vladi i ministarstvu, jer kao što sami kažu što bi smanjivanje njihovih plaća značilo za proračun ? NIŠTA..LOL.... Hrvatska država je tvornica koja jednostavno proizvodi robove... LOOOOOOOOOL

  • giustizia 03.08.2011.

    Ima li koji "presretac" sto ide brze od 249km/h? Nisam zapazila da je ulovljen netko tko ide npr. 285 ili 315 km/h!? A ja znam da ima i takovih. Garantirano.

Komentiraj...
Vidi sve komentare