To je to što me zanima!

Press: Srbina u ambasadi SAD-a otrovali su plinom?

Da je mladić umro od trovanja nervnim plinom, pokazuju rezultati obdukcije. Dnevnik Press tvrdi da su ga smaknuli i spalili ljudi iz osiguranja...
Vidi originalni članak

Srbin s Kosova, Zoran Vujović (20), kojeg su u četvrtak našli spaljenog u američkoj ambasadi umro je od trovanja nervnim plinom, piše Press. Nadalje, ovaj srpski dnevnik piše kako su mladića smaknuli bojnim otrovom te spalili djelatnici ambasade.
- Kad smo ušli u prostoriju na prvom katu, pored karboniziranog trupla već su bili američki marinci. Zanimljivo je da je truplo u potpunosti izgorjelo, a stolica, koja se nalazila u istoj prostoriji, samo je nagorjela. Unutra se osjećao neki miris koji sigurno nije bio samo od paljevine. Najprije sam mislio da je riječ o suzavcu, a onda smo osjetili još neki miris - ispričao je izvor blizak istrazi. Američka ambasada još se nije oglasila službenim izvješćem o ovom slučaju jer je zatvorena od mitinga. Bivši šef VBA Momir Stojanović kaže da je ambasada morala istražnim organima Srbije ustupiti snimke sigurnosnih kamera.
- U suprotnom, to bi se moglo protumačiti kao da oni žele nešto sakriti. Trebalo bi uzeti izjave i ostalih prosvjednika koji su bili u zgradi. Ne znam detalje dosadašnje istrage, no znam da neke ambasade u sustavu sigurnosti koriste nervne otrove. Ako su se njima ovog puta korstilii, to će pokazati toksikološki nalaz -objasnio je Momir Stojanović.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • helena8050 27.02.2008.

    ZNACI,NE MOGU DA VERUJEM!!VAMA HRVATIMA NEMA SPASA!RADUJETE SE STO JE JEDAN 20-OGODISNJI DECKO IZGOREO,SAMO ZATO STO JE SRBIN?!?!?!?!?!?!?!?!? BOLJE SE POGLEDAJTE I ZAPITAJTE SE KAKVI STE TO VI KAD SE TOLIKO RADUJETE SMRTI DECKA KOJI VAM NISTA NIJE UCINIO. ZORANE R.I.P.

  • zeljko_ri 26.02.2008.

    Tipično američki odnos prema ljudima.No,to više ni ne čudi,toliko su zla napravili u svijetu od Koreje,Vijetnama,Iraka i dalje se nastavlja.Ako i jest ovaj mulac napravio nekakav prekršaj,uljudno ga se privede i zatvori.Ali očito da američka \"demokracija\" ima svoje metode.

  • diki 26.02.2008.

    E moj Srbine kako si samo mogao ulaziti u SAD a nisi imao vizu, eto ti sada.

Komentiraj...
Vidi sve komentare