To je to što me zanima!

Prestali tražiti Slovenca koji je nestao dok je ronio

Traganje za Mihom Ovčakom (32) će se nastaviti u okviru redovitih aktivnosti policije i lučke kapetanije. Nestao je još u subotu, 28. lipnja
Vidi originalni članak

Nacionalna središnjica za usklađivanje traganja i spašavanja prekinula je sve intenzivne akcije traganja za Slovencem Mihom Ovčakom (32). On je nestao u subotu 28. lipnja dok je ronio s maskom na predjelu Banje u dubrovačkoj okolici kraj Slanog. Traganje će se nastaviti u okviru redovitih aktivnosti policije i lučke kapetanije.
Ovčaka su i na moru i na kopnu, sve do potkraj utorka, tražili djelatnici dubrovačke policije, ronioci specijalne policije, pripadnici HGSS-a, plovila Lučke kapetanije Dubrovnik, helikopter Hrvatskog ratnog zrakoplovstva, vatrogasci... Ovčak je u Dubrovačkom primorju boravio s mlađim bratom Markom (27) te još jednim prijateljem iz Slovenije i jednim Španjolcem. U subotu oko 16.30 sati Miha je otišao roniti s maskom bez boca, a ostali su otišli u trgovinu. Nakon povratka nisu ga mogli pronaći ni na kopnu ni u moru. Dva sata poslije alarmiran je Županijski centar 112, koji je pokrenuo službenu potragu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare