To je to što me zanima!

Presuda Vidoševiću: Ako kazna bude veća od pet godina, Božić će dočekati u Remetincu

Presudu Vidoševiću sud će objaviti u srijedu, 22. prosinca. Vidoševića su uhitili u studenom 2013. zbog sumnje da je ustrojio skupinu koja je preko fiktivnih poslova izvlačila milijune kuna iz HGK
Vidi originalni članak

Objavi li sudsko vijeće suca Županijskog suda u Zagrebu Zdravka Majerovića da je Nadan Vidošević kriv i osudi li ga na više od pet godina zatvora, bivšeg šefa HGK po automatizmu će odvesti u zatvor.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 9

  • nec.1996 15.12.2021.

    zar vas nije sramota da mu sudite vec 10.godina i na kraju ce biti nevin,,

  • ilmare 14.12.2021.

    Legenda ,jer se davno o njemu pričalo i ...stalo...

  • Vicika 14.12.2021.

    Sramota ...  još jedna sramota HR pravosuđa. Za Kraš neće odgovarati nitko. Niti Marica Vidaković, niti Lepi Cane niti Ivčićka.  Koliko su samo para izvukli kroz dionice koje je Kraš kupio, ovi nezasitni ih dobili kao nagrade i odmah potom prodali. Uz to se i cijena naštimavala zbog čega su pojedine gospođe iz prizemlja navečer dežurale da se naštima potrebna cijena koja bi se pokazala ujutro na otvaranju burze.Koliko se samo dionica pročerdalo za kampanju Lepog caneta. Koliko je Ivčićka dobila otpremnine na odlasku iz Kraša u Dionu a onda se za koju godinu uz patronat sindikalne povjerenice vratila u Kraš unatoč tome što je "otpremljena".Koliko je samo jednim potezom sindikalistica-prokuristica smuljala prije predaje Kraša poznatom uvozniku brazilskog mesa ....  navodno 600.000 kunića.A nitko više niti ne pita za Kraš i što ovaj Brazilac iz Vrgorca sada radi u Krašu. 

Komentiraj...
Vidi sve komentare