To je to što me zanima!

Pretjecala traktor, udarila Caddy i teško se ozlijedila

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Cesta između Vukovara i Sotina je zbog sudara bila zatvorena sat i pol. Vozačica Opela je teško ozlijeđena, a vozač VW-a lakše, kažu u policiji
Vidi originalni članak

Policija je vraćala kamione pa sam otišao vidjeti o čemu se radi. Na cesti između Vukovara i Sotina bili su traktor, razbijeni crveni Opel, Mazda i Volkswagen. Hitne više nije bilo, a policajci su obavljali očevid, rekao je naš čitatelj S. H., koji je fotografiju snimio u utorak oko 8 sati.
- Traktor je imao prikolicu, neregistriranu, i u njoj je vozio naftu koja se, srećom, nije razlila. Čuo sam priču da je nesreću skrivila vozačica Opela. Iz auta su je vadili vatrogasci koji su morali rezati lim - kaže S. H.
Krunoslav Žgela, glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske, izjavio je da je Opel Kadett vozila Marija Đ. (54). Ona je počela pretjecati traktor koji je vozio Mirko B. (47). Marija je skrenula u trak za suprotni smjer, u kojem je Miroslav K. (41) vozio Mazdu 323. Miroslav je skrenuo desno na travu da bi izbjegao Opel Kadett. No iza Mazde je bio VW Caddy koji, vjerojatno, nije vidio Kadett pa se s njim sudario. U sudaru je Marija Đ. teško ozlijeđena, dok je vozač Caddyja Stjepan F. (22) lakše ozlijeđen. Cesta je zbog sudara bila zatvorena sat i pol.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare